طبق مصوبه ستاد ملی کرونا
جریمه ۵۰۰ هزار تومانی تردد خودروهای غیربومی در اصفهان
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس پلیس راهور استان اصفهان گفت: طبق مصوبات ستاد ملی کرونا، از ساعت ۱۲ ظهر امروز تا ساعت ۲۴ روز جمعه این هفته ورود خودرو‌های دارای پلاک غیر بومی همچنین خروج پلاک‌های بومی از شهر اصفهان به خارج از این شهر ممنوع است.
سرهنگ محمدرضا محمدی افزود: همچنین نیرو‌های پلیس راه با استقرار در ورودی پنج نقطه سگزی، فولاد شهر، شاهین شهر، مبارکه و دامنه خوانسار خودرو‌ها را کنترل و از ورود و خروج خودرو جلوگیری می‌کنند.
وی گفت: همچنین در داخل شهر اصفهان هم تردد با پلاک غیر بومی ممنوع است و با رانندگان خودرو‌هایی که درساعت‌های اعلام شده تردد داشته باشند برخورد قانونی و ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.
{$sepehr_media_5539842_400_300}
رییس پلیس راهور استان اصفهان افزود: علاوه بر این ورود خودروی کارمندان مشغول به کار در شهر اصفهان با پلاک غیر بومی مانعی ندارد و نیرو‌های پلیس راه این کارمندان را شناسایی و با آنان همکاری لازم را می‌کنند.
سرهنگ محمدرضا محمدی همچنین بر خودداری از پارک خودروی شهروندان در محدوده بزرگراه حاشیه بوستان صفه و بوستان ناژوان تاکید کرد و گفت: شهروندان اصفهانی فرهنگ لازم برای همکاری با پلیس را داشته و دارند و صداوسیمای مرکز اصفهان هم در اطلاع رسانی به موقع و ایجاد فرهنگ در زمینه همکاری شهروندان با پلیس نقش موثری داشته است.
{$sepehr_media_5540439_400_300}
{$sepehr_media_5542487_400_300}
{$sepehr_media_5542488_400_300}