کارآفرین اصفهانی با «قهوه اش» ۴۰ نفر را سر کار گذاشت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر این مجموعه فرآوری قهوه با بیان اینکه صنعت قهوه و کافی شاپ در چند سال گذشته تبدیل به مقصد گردشگری در دنیا تبدیل شده است گفت: در کنار این روزانه مقدار زیادی قهوه در کشور مصرف می‌شود.
مجید ساطعی با بیان اینکه قهوه به عنوان دومین تجارت پر سود دنیا است افزود: با همین‌رویکرد و با سرمایه گذاری هدفمند شده توانستیم تولید قهوه را در کشور برند سازی کنیم و دانه خام آن را فراوری کرده و روی آن ارزش افزوده ایجاد کنیم تا مشتریان هم قهوه را با طعم تازه بنوشند.
{$sepehr_media_5330990_400_300}
وی با اشاره به اینکه در راستای ساخت این نشان تجاری ابتدا از یک مغازه کوچک شروع کردیم گفت: اکنون با اشتغال ۴۰ نفر از متخصصان فرآوری قهوه، سهم خوبی در پخت انواع شیرینی‌ها اشتغالزایی داشته باشیم
ساطعی به افراد علاقه‌مند به راه اندازی کسب و کاری‌های غذایی توصیه کرد ابتدا به فکر نوآوری باشند تا با کیفیت در ارائه خدمات به مشتریان سود آوری، هم در این نوع کسب و کار داشته باشند.