اسپوتنیک اعلام کرد
کشته شدن یک نظامی هندی در درگیری با نظامیان چینی
کشته شدن یک نظامی هندی در درگیری با نظامیان چینیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در دور دیگری از درگیری‌های شبانه که ۲۹ و ۳۰ اوت بین نیرو‌های نظامی چین و هند در دره چوشول در شرق لداخ رخ داد، دو کشور یکدیگر را به تخطی و عبور از «خط کنترل واقعی» بین دو طرف متهم کرده اند. پیشتر و در درگیری‌های اواسط ژوئن در دره گالوان ۲۰ سرباز هندی کشته شدند.
بر اساس گزارش ها، در این درگیری‌ها یک سرباز تبتی در نیرو‌های ویژه مرزی هند کشته شده است. گفته می‌شود نیرو‌های چینی در ماموریت گشت زنی در شنبه شب وی را از ناحیه گردن هدف قرار دادند. البته ارتش هند هنوز این گزارش را تایید نکرده است.
ارتش تایید کرده است در این حادثه یک سرباز تبتی دیگر زخمی شده است.
نیرو‌های ویژه مرزی هند یک واحد چترباز زبده است که توسط داوطلبان جامعه ۱۲۰ هزار نفری پناهجویان تبتی در هند اداره می‌شود.
این گزارش حاکی از آن است که در جریان نزاع و درگیری فیزیکی بین سربازان هندی و چینی در دره چوشول، سربازان تبتی مستقر در نزدیکی آن محل برای جلوگیری از ساخت و ساز‌های سربازان ارتش آزادیبخش خلق چین وارد عمل شدند.
درگیری میان تبتی‌ها و چینی‌ها به دهه ۱۹۶۰ باز می‌گردد که پکن ادعا کرد تبت بخشی از قلمرو آن است. در نتیجه این درگیری‌ها شمار کثیری از ساکنان این منطقه آنجا را ترک کرده اند. از آن زمان، تبتی‌ها به همراه رهبر معنوی شان دالایی لاما در هند در تبعید به سر می‌برند و در ارتش هند به خدمت گرفته می‌شوند. دولت تبت مرکزی در دارامشالا در هند بار‌ها اقدامات چین و سیاست‌های اخیر اعلام شده توسط شی جینپینگ رئیس جمهور چین را محکوم کرده است. آن‌ها حتی پیشنهاد داده بودند که تبتی‌های بیشتری برای جنگ با چینی‌ها به خدمت گرفته شوند.
هند و چین از هفته آخر آوریل درگیری مرزی داشته اند. نیرو‌های دو طرف از آن زمان درگیر نزاع و کشمکش بوده اند. درگیری ۱۵ ژوئن به خشونت کشیده شد و ۲۰ سرباز هندی کشته شدند.