به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ فرمانده انتظامي استان مرکزی گفت: كارآگاهان اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي استان در انجام تحقيقاتي از فروش غيرقانوني تعدادي از واحدهاي مسكوني تازه ساز يكي از ادارات دولتي در شهرستان اراك مطلع شدند.
سردار مفخمي شهرستاني افزود: با آغاز تحقيقات تخصصي پليس و با دعوت از نماينده حقوقي اين اداره در روند اقدامات كارشناسي مشخص شد كه متهم پرونده با ترفندي متقلبانه ، 6 واحد مسكوني اين اداره را به فروش رسانده و از خريداران كلاهبرداري كرده است.
وی تصريح كرد: در فرايند رسيدگي به اين پرونده، 6 خريدار اين واحدهاي مسكوني شناسايي شدند و با طرح شكايت از سوي آنان و با هماهنگي انجام شده با مرجع قضائي، دستگيري فرد كلاهبردار در دستور كار پليس قرار گرفت.
فرمانده انتظامي استان مرکزی گفت: در عملياتي متهم پرونده دستگير و در مراحل بازجويي هاي پليس به 6 فقره كلاهبرداري به ارزش 58 ميليارد ريال با فروش 6 واحد مسكوني به 63 نفر از شهروندان اراكي اعتراف كرد.
سردار مفخمي شهرستاني افزود: پرونده تشكيل شده در اين خصوص به مرجع قضائي ارسال و متهم با صدور قرار قانوني روانه زندان شد.