به دنبال گسترش همه گیری ویروس کرونا و رکود اقتصادی
افزایش بحران در نظام خدمات درمانی آمریکا
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‏؛ به نقل از فاکس نیوز‏، نفس صنعت بیمه خدمات درمانی در آمریکا زیر بار فشار همه گیری ویروس کرونا و رکود اقتصادی به شماره افتاده است و انتظار می‌رود دست کم ۲۷ میلیون آمریکایی بیمه خدمات درمانی شان را از دست بدهند.
بر اساس این گزارش، صنعت بیمه‌ی خدمات درمانی، یکی از پایه‌های اقتصاد آمریکا به شمار می‌آید، اما این صنعت در نتیجه‌ی بحران اقتصادی و پیامد‌های بحران کرونا دارد نفس‌های آخرش را می‌کشد. صنعت بیمه‌ی خدمات درمانی در شرایط عادی در برابر چرخه‌های اقتصادی مقاوم است، اما این بار اوضاع فرق می‌کند.
به گفته‌ی داگلاس هولتز-ایکین، رئیس مجمع اقدام آمریکا در سه ماهه‌ی نخست سال ۲۰۲۰ هنگامی که تولید ناخالص داخلی با نرخ منفی ۵ درصدی همراه شد دو درصد از این کاهش بدان علت اتفاق افتاد که افراد کمتری از خدمات درمانی استفاده کرده بودند. آن‌ها به پزشک مراجعه نکردند.
بدتر از همه کارشناسان پیش بینی می‌کنند در سال جاری دست کم ۲۷ میلیون آمریکایی بیمه خدمات درمانی خود را که از ناحیه‌ی کارفرما پشتیبانی می‌شود از دست خواهند داد و این یعنی فشاری ناباورانه که بر نظام خدمات درمانی کشور وارد می‌شود.

اکنون این پرسش پیش می‌آید که چه کسی قرار است لشکر تازه بیکار شدگان را پوشش بدهد و در شرایطی که ایالت‌ها بودجه‌ی کافی در اختیار ندارند چه کسی حق بیمه‌ی بیکاران را پرداخت خواهد کرد؟
داگلاس هولتز-ایکین، رئیس مجمع اقدام آمریکا، نظرش این است که رویکردی هدفمندتر اتخاذ شود به گونه‌ای که دولت در پوشش بیمه‌ی کارکنان به کمک کارفرما بیاید و یا دوره‌ی ویژه‌ای برای پوشش بیمه‌ی قانون خدمات درمانی قابل پرداخت در نظر گرفته شود.
وی گفت: «فکر نمی‌کنم راه حلی که دولت پشتیبان آن باشد جواب بدهد. برای نمونه، این بحث را بر سر خدمات مدیک ایر برای همه شاهد بوده ایم و یکی از چیز‌هایی که از این بحث‌ها آموخته ایم این است که افراد بیمه‌ای را دوست دارند که کارفرما برای آنان تامین نماید.»
{$sepehr_media_5044676_350_250}
با فرارسیدن پاییز و افزایش شمار افرادی که برای دریافت پوشش بیمه‌ی خدمات درمانی اقدام خواهند کرد اوضاع بیش از پیش غیر قابل پیش بینی خواهد شد.