کد خبر: ۲۷۵۲۰۹۴
تاریخ: ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۷
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛صدها معترض با تجمع در مقابل ”تالار شهر“ نیویورک از نمایندگان خواستند بودجه پلیس شهر نیویورک را تا 1 میلیارد دلار کاهش دهند.
به گزارش روزنامه انگلیسی دیلی میل ، این تجمع اعتراضی که ”تالار شهر را اشغال کنید“ نامگذاری شده است روز سه شنبه و پس از چند هفته اعتراضات خیابانی پس از کشته شدن جرج فلوید و چند سیاهپوست آمریکایی دیگر ، آغاز شد.
معترضان بخشی از جنبشی هستند که خواستار کاهش بودجه پلیس و اختصاص دادن بودجه بیشتر به سایر نیازها مانند مسکن و تحصیل هستند و می گویند تا زمانی که بودجه پلیس کاهش پیدا نکند ، دست از اعتراض بر نخواهند داشت.
مقامات پلیس هشدار داده اند که کاهش بودجه در صورت اجرا شدن ، در زمانی اتفاق می افتد که شهر نیویورک در سه هفته ابتدایی ماه ژوئن ، شاهد افزایش تیراندازی ها بوده است.