در نشست گفتگوی بخش خصوصی و دولت
ابلاغ شیوه‌‌نامه پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های آسیب دیده از کرونا

ابلاغ شیوه‌‌نامه پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های آسیب دیده از کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، مصطفی کاویانی سود این تسهیلات را ۱۲ درصد بیان کرد و افزود: کارگاه‌های تولید‌ی غیر فعال به ازاء هر نفر ۱۶ میلیون تومان و کارگاه‌های نیمه فعال به ازاء هر نفر ۱۲ میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند.

وی از صاحبان ۱۳ رسته شغلی آسیب دیده خواست حداکثر تا پایان خرداد با مراجعه به تارنمای کارآ به نشانی kara.mcls.gov.ir در خواست دریافت این تسهیلات را ثبت کنند.

مدیر کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی بازپرداخت اقساط این تسهیلات را از اول مهرو در ۲۴ قسط خواند وگفت: بانک‌ها هم ظرف دو هفته موظف به اعلام امکان پرداخت یا عدم امکان پرداخت این تسهیلات هستند.

در این نشست که با حضور نمایندگانی از مراکزصنفی، تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی برگزار شد مشکلات و نیاز‌ها این مراکز بررسی شد.

دبیر این نشست در گفتگوبا خبرگزاری صدا وسیما، تسهیل در اجرای مسیر دسترسی به نمایشگاه دائمی استان، تمدید اجرای ضریب کاهشی در مالیات ارزش افزوده واصلاح بخش نامه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا راجع به چک‌های برگشتی را از خواسته‌های صاحبان تولیدی استان خواند.

خاکی افزود: تخصیص ارز در بخش واردات و تسهیل در این تخصیص با حضور نماینده‌ای از بانک مرکزی در استان از پیشنهادات صاحبان بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی است که استاندار قول پیگیری این موضوع را در سطح ملی داد.

در این نشست همچنین اعلام شد فعلا تالار‌ها پذیرایی فعالیت ندارند، اما رستوران‌ها فعال هستند.

بهرام سرمست، استاندار قم هم در این جلسه گفت: بیش از ۶۰ درصد از در آمد استان را از مسیر خدمات است که هتل‌ها ومهمان پذیر‌ها در راس این فرآیند قرار دارند.

سرمست حمایت از بخش گردشگری استان در این برهه را نیازمند تبادل نظر و ارائه راهکار ویژه خواند وافزود: از مدیران مرتبط و صاحبان این نوع مشاغل می‌خواهیم پیشنهادات خود با هدف جلب حمایت مسئولان در سطح ملی را درنشست آینده ارائه دهند.

وی با بیان اینکه استان قم از نظر میزان خسارات وارده ناشی از کرونا در بالاترین حد قرار دارد، گفت: در ماه‌هایی که امکان پذیرش زائر در استان قم وجود داشت استان ما درگیر بحران کرونا بود که این ویژگی استان قم باید در سطح ملی باید دیده شود.