به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، در این مراسم که عصر امروز در استانداری برگزار شد ۱۴ بانوی جهادگر از کارکنان بیمارستان های قم و بهشت معصومه با اهداء لوح سپاس و هدایایی قدردانی شدند.
آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور با قدردانی از کادر درمان و خواهران و برادران طلبه جهادگر، قدرت تحمل و تاب آوری زیاد آنها را مورد توجه قرار داد و گفت: معنویت، تفکر، عواطف قوی انسانی، نگاه و همبستگی اجتماعی و قدرت علمی و فناوری ۵ مولفه مهمی است که میتواند مدیریت خوب را به نمایش بگذارد.
وی با تصریح بر اینکه در ایام شروع کرونا حوزه و نهاد دین خود را در برابر مجموعه ای از وظایف، مامور می دانست افزود: مراقبت و همراهی در امور دینی و شرعی، حضور همدلانه در کنار کادر درمان، مشاورههای درست دینی، پاسخ به سوالات و پرسش های موجود از جمله این موارد بود.
آیت الله اعرافی با اشاره به ارسال ۵۰۰ نامه به شخصیتهای دینی و سیاسی جهان از آغاز یک دیپلماسی دینی و حوزوی در حوزه علمیه سخن گفت و افزود: این دیپلماسی برای برقراری ارتباط با جهان و ارائه الگوی مناسب تری برای حل مسائل بشری به کار گرفته شد و استمرار خواهد داشت.
آقای سرمست استاندار قم با بیان اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران در مقابله با کرونا به توفیقات چشمگیری دست یافته افزود: مهمترین عوامل موفقیت دولت، رهبری معظم انقلاب، عزم جزم اعضای ستاد بحران کشور و استان و ایمان و معنویت کادر درمان کشور بود که تاب آوری نظام سلامت را به رخ جهانیان کشاند.
وی تصریح کرد: در این آزمون بزرگ، همه دولتها در جهان مورد امتحان قرار گرفتند که نظام درمانی کشور به پشتوانه طرح تحول نظام سلامت از این آزمون سربلند بیرون آمد و به بحران کرونا به خوبی پاسخ داد.
استاندار با قدردانی از کادر پزشکی و نیروهای جهادی گفت: روحیه جهادی، مهمترین سرمایه نیروهای پزشکی کشور بود که باید حفظ و نهادینه شود.
وی خاطرنشان کرد: این روحیه جهادی باید ساماندهی و به نسلهای بعد منتقل شود که در این راه صدا و سیما و سایر مسئولان در این زمینه باید تلاش کنند.