روز پرکار استاندار قزوین در شهرستان البرز+ تصاویر
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، جمالی پور، استاندار قزوین در بدو ورود به شهرستان البرز با حضور در مزار شهدایروز پرکار استاندار قزوین در شهرستان البرز+ تصاویر گمنام، به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کرد.
استاندار قزوین همچنین با حجت الاسلام مهدوی، امام جمعه الوند دیدار و گفت وگو کرد.
استاندار قزوین در این دیدار گفت: هر چقدر با مردم از نزدیک ارتباط داشته باشیم و با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شویم زمینه جلب رضایت آن‌ها بیشتر مهیا می‌شود.
وی افزود: با همه فشار‌های دشمنان ما به حضور و مشارکت و همراهی مردم امیدواریم و اتکا نظام نیز به ارزش‌های دینی و مردم متکی است.
استاندار سپس با حضور در روستای پیریوسفیان، ساختمان مرکز جهاد کشاورزی را افتتاح کرد.
این طرح در زمینی به مساحت ۴۰۰ متر مربع با زیربنای ۴۰۵ مترمربع در دو طبقه احداث شده است.
برای اجرای این طرح افزون بر ۴ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی و استانی نظام نوین و خودیاری شورای اسلامی روستای پیریوسفیان هزینه شده است.
جمالی پور همچنین با حضور در منزل شهید عباس محمودخانی با خانواده این شهید بزرگوار دیدار و گفت وگو کرد.
استاندار همچنین، طرح توسعه شرکت تهویه البرز، تولید کننده انواع کولر‌های گازی با اشتغالزایی ۱۱۰ نفر را به بهره برداری رساند.
این طرح در زمینی به مساحت یک هکتار و با اعتباری بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
همچنین با حضور جمالی پور، پارک شهید جمشید صیادی با ۲۸۰۰ متر مساحت و ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار به طور همزمان طرح‌های شهرداری الوند افتتاح شد و به بهره برداری رسید.
استاندار همچنین با حضور در شرکت بهمن دیزل، خط تولید انبوه کامیونت و ماشین آتش نشانی شیلر در شهر صنعتی البرز را افتتاح کرد.
با اجرای این طرح برای ۱۰۰ نفر در استان اشتغال زایی شده است.
شیلر، نام دره‌ای در یکی از مناطق استان کردستان است که بر روی این کامیونت ایرانی نهاده شده است.
این کامیونت تمام ایرانی، استاندارد‌های بین المللی از جمله یورو ۵ را کسب کرده است.
شرکت بهمن دیزل تا سال آینده کامیونت ۸ تن و مینی بوس سه هزار شیلر را هم روانه بازار خواهد کرد.
تاکنون ۱۴۴ دستگاه کامیونت شیلر، تولید و روانه بازار شده است.
کامیونت ایرانی شیلر، سال آینده به کشور‌های عراق و سوریه صادر خواهد شد.
رویکرد دولت، حمایت از بخش خصوصی
استاندار قزوین در آیین افتتاح خط تولید انبوه کامیونت شیلر، ضمن ابراز خرسندی از تولید خودروی ایرانی به دست متخصصان داخلی گفت: رویکرد دولت، حمایت همه جانبه از بخش خصوصی است.
جمالی پور، به سهم پایین نفت در بودجه سال ۹۹ کل کشور هم اشاره کرد و گفت: برای کسب توفیقات بیشتر در اقتصاد، باید بخش خصوصی پا به میدان بگذارد.
استاندار این قول مساعد را هم داد که سال آینده همه ظرفیت‌های استان برای کمک به بخش خصوصی بسیج خواهند شد.
جمالی پور گفت: برای حمایت از بخش خصوصی، به دستگاه‌های دولتی برای رفع نیازهایشان ازمحصولات گروه بهمن خریداری کنند.