نمازجمعه لیکک، سوق، چرام و چیتاب

نمازجمعه لیکک، سوق، چرام،چیتاببه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، امام جمعه لیکک در خطبه های نماز امروز این شهر گفت: وحدت شیعه و سنی سدی محکم در برابر توطعه دشمنان اسلام است.
حجه الاسلام افروغی با اشاره به آغاز هفته وحدت افرود: درایت و دور اندیشی حضرت امام(ره) در این نامگذاری پیروزی‌های زیادی را برای مسلمانان به ارمغان آورده است.
وی ادامه داد: هر چند همه ایام باید در پی وحدت باشیم اما نامگذاری این هفته به نام وحدت توانست استکبار جهانی را تضعیف و دین اسلام را تقویت کند.
حجه الاسلام افروغی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار  با جوانان افزود: آمریکایی ها از سال 1332 و قبل از آن با ایران دشمن بودند و البته در سال 57 وقتی انقلاب پیروز شد دشمنی آنها آشکار شد.

وی ادامه داد: در گردش مالی دهیاری ها هیچ نظارتی نیست و مردم هم متوجه این موارد شده اند که امید است مسئولان در این زمینه توضیح دهند.
امام جمعه شهر لیکک با بیان اینکه تخصیص اعتبارات خسارات سیل سال قبل به صورت قانونی و با عدالت تقسیم نشده گفت: حق مردم به ویژه در منطقه سردسیر شهرستان ضایع شده و باید مسئولان در این زمینه پاسخگو باشند.
حجه الاسلام افروغی با اشاره به اینکه برخی ادارات این شهرستان در زمینه خدمت به مردم تعطیل هستند گفت: اگر درب این ادارات بسته شود حداقل دولت هزینه آب، برق و گاز آنها را پرداخت نمی کند.
نماز جمعه چرام؛ 
نمازجمعه لیکک، سوق، چرام،چیتابخطیب موقت نماز جمعه چرام هم در آیین عبادی سیاسی این هفته با اشاره به اینکه حق الناس حقوقی است که انسان در رابطه با دیگران باید رعایت کند گفت: رعایت نکردن حقوق دیگران باعث گرفتاری انسان در دنیا و قیامت می‌شود.
حجت الاسلام سید مهدی سبحانی با بیان اینکه، موارد زیادی در مورد حق‌الناس بیان شده مانند احترام به جان و مال مردم افزود: احترام به آبروی مردم هم از موارد حق‌الناس است و نباید عملی انجام دهیم که آبروی دیگران نزد مردم خدشه دار شود.
وی ادامه داد: از موارد دیگر حق‌الناس احترام به حقوق شهروندی است و رفتار ما به گونه‌ای نباشد که بعضی انسان‌ها از حقوق خودشان باز بمانند.
نماز جمعه چیتاب؛
نمازجمعه لیکک، سوق، چرام،چیتابامام جمعه موقت شهر چیتاب گفت: پیروزی انقلاب، پیشرفت در عرصه های مختلف و مقاومت های چندساله در برابر تحریم ها در گرو همین وحدت و انسجام میان ملت و نظام بوده و هست. 
وی افزود: تنها راه مقابله با دشمنانی که برای براندازی نظام برنامه ها در پیش گرفته اند و به لطف خداوند ناکام شده اند، همین انسجام ملی به فرماندهی ولی فقیه زمان است.
حجت الاسلام سیدعلی اکرمیان خطاب به مسئولان گفت: مسئولان برای مقابله با دشمن باید با اعتماد به قدرت نیروی داخلی و توانمندی جوانان این مرز و بوم رشته امیدشان را از اعتماد و اتکال پوشالی به غرب قطع کنند.
نماز جمعه سوق؛
نمازجمعه لیکک، سوق، چرام و چیتابخطیب جمعه سوق نیز با اشاره به در پیش بودن هفته وحدت گفت: پیروزی انقلاب اسلامی که در سایه وحدت  ملت، اقشار و طوایف آن در اسلام به تحقق پیوست، موجبات وحدت ملل مسلمان را فراهم کرد.
حجت الاسلام کیانی اصل افزود: این وحدت به صورت حرکت و نهضت اسلامی علیه طاغوت و سلطه‌های اشغالگران و استعمار منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
وی به نقشه های تفرقه انگیز دشمنان اسلام اشاره و بیان کرد: استعمارگران از راه تقویت تعصب نژادی و قومی یا ملی گرایی و تحریک تعصبات فرقه‌ای شیعه و سنی در صدد جلوگیری از وحدت رو به رشد ملت‌های اسلامی بر آمده اند که باید با همبستگی و اتحاد نقشه های آنان را برآب کرد.