ایجاد وحدت و همدلی و پرهیز از تفرقه رسالت نماز جمعه است
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های نماز جمعه قزوین، با ایجاد وحدت و همدلی و پرهیز از تفرقه رسالت نماز جمعه استاشاره به گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور و دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در فرمایشات نورانی رهبر فرزانه انقلاب به ویژه درباره نماز جمعه، وظیفه‌ای که امامان جمعه برای خدمت به مردم و مردم در قبال نماز جمعه دارند محوریت داشت.
وی با اشاره به برکات نماز جمعه افزود: امیرالمؤمنین (ع) فرمودند سه چیز است که اگر مردم در آنها، پیشوایان دینی خود را مخالفت کنند، نابود می‌شوند که یکی از آن‌ها نماز جمعه است و این اخطار حضرت بسیار جدی است.
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: از منظر امیرمومنان مخالفت و تضعیف و بی اعتنایی به نمازجمعه هلاکت و نابودی است و فقط امام جمعه در این حوزه مسئولیت ندارد؛ بلکه طبق آیات قرآن هرمومنی در حوزه حفظ و حراست از نمازجمعه وظیفه دارد.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی ادامه داد: گاهی شاهد هستیم که دشمنان وارد جنگ فرهنگی با ما شده اند و به دنبال ترویج فساد و فحشا در بین مردم هستند همان اقدامی که در اندلس پیاده کردند و بی عفتی و بی بند و باری‌های اخلاقی را رواج دادند و به مسلمانان شکست سختی وارد کردند.
وی با طرح این سؤال که ما در نماز جمعه چه بدست می‌آوریم، افزود: یکی از نقش‌های نماز جمعه وحدت و انسجام ملی است. خطیبان جمعه وظیفه دارند مردم را به وحدت و همدلی و پرهیز از تفرقه دعوت کنند.
خطیب جمعه قزوین با بیان اینکه نقش دیگر نماز‌های جمعه خاموش کردن آتش فتنه‌گری هاست، اضافه کرد: نماز‌های جمعه وظیفه دارد فتنه کسانی که پیمان خود را با امام راحل، رهبری، شهدا، دین و مردم شکستند و به اجانب روی آوردند را در هم بشکند و مردم را بیدار نگه دارد.
خطیب جمعه قزوین با اشاره به توقیف نفت کش ایرانی توسط انگلیسی‌ها بیان کرد: انگلیسی‌ها حتما پاسخ درخور از جمهوری اسلامی خواهند دید و ما باید کاری کنیم نه تنها انگلیسی‌ها بلکه سایر کشور‌های اروپایی و آمریکایی‌ها اگر خواستند مزاحمتی برای ما ایجاد کنند، بدانند که برایشان هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد و مردم ما آن‌ها را پشیمان خواهند کرد.
نماینده، ولی فقیه در استان قزوین در ادامه بیان کرد: صهیونیست‌ها به امریکایی‌ها گفته اند که شما ایرانی‌ها را مورد حمله قرار ندهید؛ زیرا آن‌ها با هر اقدام شما ما را مورد هجمه و حمله قرار می‌دهند. این سخن چند اشکال اساسی دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد.
امام جمعه قزوین افزود: اولین اشکال اساسی این سخن صهیونیست‌ها این است که آن‌ها هنوز ایرانی‌ها را نشناخته اند، زیرا ایران اسلامی امروز به اقتداری دست پیدا کرده است که کسی جرات حمله به آن را ندارد این نکته باید مورد توجه آن‌ها قرار بگیرد.
وی در ادامه عنوان کرد: دومین اشکال اساسی سخن صهیونیست‌ها این است که آن‌ها هنوز امریکایی‌ها را هم خوب نشناخته اند، در این برهه زمانی امریکایی‌ها اقتداری برای حمله به کسی ندارند بلکه دوره ضربه خوردن و نابودی آنهاست.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی یادآور شد: سومین اشکال اساسی سخن صهیونیست‌ها این است که ما صهیونیست‌ها را به دلیل اینکه آمریکایی‌ها برای ایران توطئه گری می‌کنند مورد هجمه قرار نمی‌دهیم، بلکه حتی اگر آمریکا و اسرائیل هم به ما کاری نداشتند این وظیفه دینی ماست که با اسرائیل مخالفت کنیم و آن‌ها را به رسمیت نشناسیم و تا این غده سرطانی را از پیکره جهان اسلام برنکنیم از پا نمی‌نشینیم.
خطیب جمعه قزوین اذعان کرد: نکته چهارم اشکال اساسی به سخن اسرائیلی‌ها این است که ما صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها را به واسطه ظلم‌ها و جنایت‌ها و حقوقی که از ما ضایع کردند و ثروت‌هایی که از ما بلوکه کردند و به واسطه ۱۷هزار شهید ترور و تحریم مستحق تنبیه می‌دانیم و امروز ایران اسلامی قدرت تنبیه کردن آمریکا و اسرائیل و انگلیس و هر پدیده شومی که با آن‌ها همراهی می‌کند را به لطف خدا پیدا کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط شیخ ابراهیم زکزاکی در نیجریه، بیان کرد: شیخ ابراهیم زکزاکی وقتی فعالیت خود را به عنوان سفیر اندیشه‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب آغاز کرد، در نیجریه حدود ۵۰۰ هزار پیرو مکتب اهل بیت (ع) وجود داشت، اما امروز میلیون‌ها شیعه فعال اهل بیت (ع) در آن کشور وجود دارد.
وی با اشاره به گرانی بازار مسکن عنوان کرد: از مسئولان و نمایندگان مجلس این درخواست را داریم شرایطی که برای مسکن به وجود آمده را رسیدگی کنند، امروز شاهدیم که اجاره و قیمت‌های مسکن قیمت‌های نجومی به خود گرفته اند و این موضوع مشکلات اقشار مختلف مردم را که با مشکلات اقتصادی مواجه هستند چندبرابر کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی عابدینی خاطر نشان کرد: همانطور که برای برخی حوادث و بلایا ستاد بحران تشکیل می‌شود از مسئولان این درخواست را داریم که برای حل مشکلات گرانی اجاره مسکن هم ستادی تشکیل داده و به داد مشکلات اقتصادی مردم برسند.
خطیب جمعه قزوین با اشاره به اجرای طرح «ناظر یک» توسط نیروی انتظامی اذعان کرد: در این طرح افراد معتمدی که از قبل شناسایی شده اند از طریق سامانه‌ای با نیروی انتظامی در ارتباط بوده و افرادی را که در ماشین‌ها کشف حجاب می‌کنند به پلیس معرفی می‌کنند.