نخستین پویش فصل گرم کتاب با شعار آینده ساختنی است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، کارشناس فرهنگی و مسئول اجرایی پویش فصل گرم کتاب گفت: این حرکت فرهنگی با هدف گسترش و ترویج فرهنگ مطالعه و ایجاد انگیزه بین کودکان و نوجوانان و خانواده‌ها با شعار" آینده ساختنی است " برگزار شد.
مریم حیدری افزود: از آن‌جا که فعالیت های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری، با محوریت کتاب و کتابخوانی صورت می‌گیرد، افزود: در این پویش ضمن معرفی کانون و فعالیت‌هایش، در بحث کتاب و کتاب‌خوانی نیز با حضور در جامعه و تشویق به مطالعه، قدم برداریم و امیدواریم با حضور بیشتر خانواده‌ها در این پویش به اهدافمان برسیم.
وی گفت: در پویش فصل گرم کتاب، قصه‌هایی از کلیله و دمنه برگرفته از جلد یک کتاب «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» با عنوان «خرگوش باهوش»، «داوری گربه»، «سنگ‌ پشت پرحرف»، «احتیاط روباه»، «حاضر جوابی بلبل» و «دوستی خرس» برای بچه‌ها قصه‌گویی شد و آن‌ها در فعالیت سفال‌گری، کاردستی و نقاشی شرکت کردند.