به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی مدیرعامل پتروشیمی خراسان امروز در نشست خبری با بیان اینکه سال گذشته 108میلیارد تومان یارانه غیرمستقیم از محل فروش تعزیراتی کود به کشاورزان کمک شد، از تامین و تحویل کود اوره لازم به کشاورزان، همچون سال های گذشته خبر داد.
حسین شفیعی از افزایش ۲۵ درصدی تولید اوره نسبت به طراحی خبر داد و افزود: پارسال با تولید ۶۲۱ هزار تن اوره در این مجموعه، یک رکورد تحقق یافت.
وی مهم ترین عوامل دستیابی به این رکورد را نیروی انسانی متخصص، شناسایی تنگناهای عملیاتی، تامین قطعات، اقدامات مهندسی بهنگام، رعایت اصول ایمنی، آموزش و دانش روز و مدیریت و برنامه ریزی دقیق، عنوان کرد.
مدیرعامل پتروشیمی خراسان با اشاره به آشکارتر شدن تحریم های اخیر مقابل صنعت پتروشیمی کشور گفت: سال هاست با وجود این فضا، حرکت کرده ایم و اکنون هم سعی می کنیم در عرصه فروش و تامین تجهیزات، با وجود تحریم ها، مدیریت کنیم.
شفیعی، سود خالص این مجتمع را 559 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: سال 95، صادرات این مجتمع 31 ممیز چهار دهم میلیون دلار، سال 96 به 46 و نیم میلیون دلار و سال 97 نیز صادرات آن به 75 ممیز یک دهم میلیون دلار افزایش یافت.
مدیرعامل پتروشیمی خراسان، ظرفیت اسمی بزرگترین کارخانه تولیدی پتروشیمیایی شمال و شمال شرق کشور را 495 هزار تن اوره، 330هزار تن آمونیاک و 20 تن کریستال ملامین اعلام کرد و گفت: ما تولیدکننده هشت درصد تولیدات پتروشیمیایی کشور هستیم.
شفیعی گفت: شرکت شستا با 41 ممیز 71 صدم و پتروفرهنگ با 19 درصد، بیشترین سهام این مجتمع را در اختیار دارند و تنها این دو، مایل به توسعه فاز دو پتروشیمی و در حال پیگیری فرایند آن هستند.
وی همچنین گفت: این مجموعه با هدف ادای مسئولیت های اجتماعی که بر خود واجب می داند، پارسال 5میلیارد ریال در زمینه هایی همچون بهسازی مدارس، کمک به سیلزدگان، زلزلهزدگان، مرمت آسایشگاه سالمندان، مساعدت به مراکز خیریه و مذهبی و همکاری و مساعدت در برپایی سمینارهای علمی کمک کرده است.
شفیعی با اعلام کارکرد ۴۲ میلیون ساعت فعالیت این شرکت، بدون حادثه فوت گفت: نیروهای این شرکت، پارسال از ۱۲ هزارو ۴۱۵ نفر ساعت آموزش ایمنی برخوردار شدند.
وی با اشاره به مشکلات سال گذشته در حوزه ناوگان حمل و نقل کشور گفت: در شرایطی که برخی از شرکت های حمل و نقل استان در اوج فعالیت شرکت به تعهدات خود عمل نکردند، سپاه جوادالائمه استان بخشی از تعهدات را به ویژه در بخش کشاورزی استانهای همجوار، عملیاتی کرد.
استفاده از پساب بجنورد و بازچرخانی آب به عنوان یک اولویت مجتمع، رعایت اصول محیط زیستی، تامین 90 تا 95درصد نیروهای شرکت از نیروی انسانی بومی استان و خارج نشدن منابع مالی مجتمع از استان از سال 1385 تاکنون، از دیگر صحبت های آقای شفیعی بود.