روابط عمومی ورزش و جوانان استان
برگزاری پنج دیدار در شب نخست جام رمضان یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، مسئول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان برگزاری پنج دیدار در شب نخست جام رمضان یاسوجگفت:در نخستین دیدار تیم علوم پزشکی با نتیجه ۵ به صفر مقابل تیم جهاد دانشگاهی پیروز شد.  
آرمان حاتمی افزود:در دیگر دیدار‌ها نیز تیم آموزش و پرورش عشایر با ۱۰ گل تیم بانک صادرات را شکست داد، تیم تامین اجتماعی استان با نتیجه ۲ به صفر از سد فوریت‌های پزشکی استان گذشت، تیم آموزش و پرورش استان با ۶ گل مقابل برنامه و بودجه به برتری رسیدو دیدار دو تیم بانک مهر اقتصاد و بانک کشاورزی با نتیجه ۲ به ۱ به سود تیم بانک مهر اقتصاد به پایان رسید.
در دومین شب این رقابت‌ها امشب تیم‌های شهرداری با ورزش و جوانان استان، آموزش وپرورش شهرستان با بهزیستی استان، دادگستری با دادسرای عمومی و انقلاب، فنی و حرفه‌ای با راه و شهر سازی و اداره مالیاتی با دانشگاه آزاد سما مسابقه میدهند.
رقابت‌های فوتسال جام رمضان کارکنان دستگاه‌های اجرایی زیر نظر کمیته فوتسال هیات ورزش‌های همگانی استان و شهرستان بویراحمد در سالن نه دی یاسوج در حال برگزاری است.