در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما مطرح شد؛
بودجه ۹۸ منطبق با شرایط کشور نیست

بودجه ۹۸ منطبق با شرایط کشور نیستحمیدرضا حاجی بابایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود:​ امروز اعضای فراکسیون ولایی جلسه‌ای درباره لایحه بودجه سال ۹۸ داشتند و به این نتیجه رسیدیم که این لایحه فرقی با لوایح سال ۹۷ و ۹۶ ندارد و باید به صورت جدی اصلاح شود.

وی با بیان اینکه فراکسیون درباره اصلاحات در بودجه پیشنهادات جدی دارد، گفت: این پیشنهادات لزوماً در صحن علنی مجلس به نتیجه نمی‌رسد بلکه باید همه ارکان موثر در مجلس بیرون از صحن به بحث و بررسی بپردازند تا با توجه به شرایط تحریمی به یک نتیجه به نفع مردم برسیم.

رئیس فراکسیون ولایی مجلس افزود:​ درباره موضوعات معیشت مردم، ​یارانه و همچنین حقوق کارمندان باید اصلاحات جدی صورت گیرد تا بخشی از مشکلات در سال ۹۸ رفع شود.

حاجی بابایی گفت:​ اینکه ما برای همه کارمندان افزایش ۲۰ درصدی حقوق را به صورت ثابت در نظر بگیریم عادلانه نیست چرا که فردی حقوق پایینی بگیرد فقط چند صد هزار به حقوقش اضافه می‌شود، اما حقوق بگیر ۳۰ میلیونی ۶ میلیون تومان به دریافتی هایش افزوده خواهد شد و این معنی اش تقویت نجومی بگیران است.

وی تاکید کرد: ​باید برای لایحه بودجه ۹۸ چاره جدی اندیشید و منطبق با شرایط تحریمی تصمیم گرفت.