به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،رئیس بنیاد مستضعفان کشور در نشست شورای اداری شهرستان لنده با اشاره به توانمندیهای این شهرستان در زمینههای گردشگری، کشاورزی، گیاهان دارویی و صنعت گفت:از مهمترین اهداف بنیاد مستضعفان در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور مهیاکردن زمینه و بستر برای ورود مردم به انجام کارهای مشارکتی برای توسعه و عمران آبادانی روستاهای خود است.
سعیدی کیا افزود:پتانسیلهای زیادی در زمینه گردشگر پذیری در شهرستان لنده وجود دارد به همین منظور یکی از روستاهای این شهرستان به عنوان پایلوت زیر ساختهای گردشگری انتخاب و ایجاد میگردد.
رئیس بنیاد مستضعفان کشور گفت:در بازرسیهای میدانی،پل دره موگرمون روستای وحدت خسارتهای جبران ناپذیری را به مردم این منطقه در فصل بارندگی وارد کرده و تلاش میشود با مشارکت راه و شهرسازی ساخته شود.
سعیدی کیا افزود: همچنین مدرسه شش کلاسه دم تنگ با مشارکت قرارگاه سازندگی تا مهر ماه سال ۹۸ به پایان میرسد.
استاندار هم دراین نشست گفت: شهرستان لنده برای خروج از بنبست به حمایتهای بنیاد علوی در طرح مهم پل تراب که شهرستان لنده را به مرکز استان وصل و از بن بست خارج مینماید نیاز دارد.
علیمحمد احمدی مهمترین وظایف مسئولان را توجه کردن به معیشت پایدار مردم دانست و افزود:مسئولان باید برای تحقق این امر از ظرفیت بنیاد مستضعفان در روند توسعه پایدار شهرستان لنده استفاده و همگام و همراه این نهاد تلاش کنند.
وی ادامه داد:مدیران دستگاههای اجرایی باید با برنامهریزی منسجم و دقیق طرحهایی که زمینه توسعه در استان و شهرستان لنده را فراهم میکنند احصاء کرده و هر جایی که احساس نیاز شد از ظرفیت بنیاد علوی و مستضعفان برای تسریع در اجرای آنها استفاده شود.
علی احمدی حضور هلدینگهای تولیدات دامی، لبنی و گیاهی در شهرستان لنده را ضروری برشمرد وافزود:شهرستان لنده در زمینه تولید عسل دارایی پتانسیلهای بالایی بوده که نیاز به مستقرشدن هدلینگ صنایع غذایی دارد.
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی هم گفت: از زمانی که بنیاد علوی در شهرستان لنده مستقر شده مردم به زندگی و آینده امیدوار شدند و منتظر تغییر وتحول اساسی در این شهرستان هستند.
هاشمی پور از توزیع کنتور رایگان گاز به روستاهای مونه، شیتاپ، آب زالو،دم تنگ شیتاب، قیام، چهار راه و سر آسیاب یوسفی خبر داد.