به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز خراسان جنوبی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این مراسم گفت: این تفاهم نامه میان دانشگاه علوم پزشکی، پارک علم و فناوری و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات برای استفاده بهتر از فن آوری پیشرفته شرکتهای دانش بنیان برای تولید محتوای آموزشی الکترونیکی با استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی منعقد شد.
آقای دهقانی، با بیان اینکه تولید محتوای آموزشی الکترونیکی علاوه بر دانشجویان و محققان می تواند برای بازار داخلی، افزایش سطح آگاهی سلامت جامعه و دانشجویان خارج از کشور بسیار موثر باشد، افزود: در این زمینه فرصتهای شغلی ایجاد می شود و می توان حتی وارد بازارهای بین المللی آموزش شد و در سطح بین المللی با کشورهای افغانستان و ارمنستان همکاری علمی، آموزشی داشت.
وی با بیان اینکه دانشگاه باید همواره به سمت دانش های فناورانه حرکت کند و آموزش بین حرفه ای و استفاده از آموزشهای بیرونی در برنامه کاری قرار بگیرد، گفت: تولید محتوای آموزشی الکترونیک می تواند برای آموزش از راه دور، افزایش دانش و آگاهی عمومی جامعه نسبت به سلامت بسیار مثمر ثمر باشد .
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه اجتماعی شدن سلامت یکی از اهداف دانشگاه است، افزود: آموزش می تواند به عنوان یک ابزار مهم و زیربنایی برای همکاری بین بخشی استفاده شود تا زمینه اشتغال برای جوانان را فراهم کند.
آقای دهقانی گفت: کمیته ای در زیر مجموعه این ادارات تشکیل می شود که جزئیات این تفاهم نامه را مورد بررسی قرار داده و اجرا نماید.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هم با بیان اینکه تعداد 850 روستای استان در حال حاضر از اینترنت برخوردارند، گفت: حدود 590 روستای دیگر تا نیمه اول سال 98، از اینترنت پرسرعت برخوردار خواهند شد و با اجرای این مهم تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان از نعمت اینترنت بهره مند می شوند.
دلگیر با بیان اینکه آمادگی داریم پهنای باند را در استان توسعه دهیم، افزود: در حال حاضر از مجموع 30 گیگابایت پهنای باند موجود در استان فقط 16 گیگابایت استفاده می شود.