به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛رییس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعتبار اختصاص یافته برای راه اندازی این بانک را دو میلیارد و 500میلیون ریال بیان کرد و گفت: این دانشگاه در صدد تشکیل گروه علمی و اجرایی برای راه اندازی بانک شیر مادران و روند ایجاد این بانک در اصفهان در مرحله تامین زیرساخت شامل فضای فیزیکی، تجهیزات و نیروی انسانی است.
زهرا جوانمردی،هدف از راه اندازی این بانک را کاهش مرگ ومیر نوزادان و شیرخوارگان بستری در بیمارستان ها دانست و افزود: با آغاز فعالیت این بانک، شیر مادران اهداکننده آزمایش و تایید سلامت می شود و به عنوان اهداکننده برای ذخیره سازی شیر مادر عضو فعال این بانک می شوند.
رییس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: شیر اهداءشده به بانک شیر منتقل و پس از گذراندن فرآیند پاستوریزاسیون برای استفاده به بخش های نوزادان و مراقبت های ویژه نوزادان نارس(NICU) ارسال می شود.
وی افزود: استفاده از شیر اهدایی مادران نه تنها منجربه نجات نوزادان محروم از شیر مادر بلکه در تداوم تغذیه با شیر مادر هم موثر است.
ایده راه اندازی بانک شیر مادر در سال1393 با هدف ارتقای شاخص سلامت نوزادان نخستین بار در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مطرح و نخستین بانک آن در تبریز ایجاد شده است.