در آستانه نیمه شعبان
برگزاری برنامه‏‌های "تا انقلاب مهدی، نهضت ادامه دارد" در حرم رضوی

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: در آستانه ولادت با سربرگزاری برنامه‏‌های سعادت منجی عالم بشریت حضرت بقیه الله(عج) برنامه‏‌های حرم مطهر رضوی در همه صحن‏‌ها و اماکن متبرکه از ساعت 17 و 45 تا 22  با مراسم سخنرانی، مدیحه سرایی و سرودخوانی  در  رواق امام خمینی(ره) برگزار می شود.

حجت الاسلام سیدجلال حسینی افزود: تفسیر فرازهایی از دعای امام رضا(ع) برای امام زمان(عج)، وفای به عهد برای ظهور حضرت، وظایف منتظران در عصر غیبت، مهدویت و انتظار در آینه قرآن، وصف یاران و حکومت مهدوی و آسیب‌شناسی معارفی مهدویت از موضوعات برنامه سخنرانی حرم امام رضا(ع) در این هفته است.

وی گفت: برای بهره‌مندی بیشتر زائران، ویژه برنامه‏‌های سخنرانی، مداحی، سرودخوانی ویژه بانوان در رواق حضرت زهرا(س)، حضرت معصومه(س) و دارالحجه تدارک دیده شده است.

معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی افزود: در این دهه برنامه مناجات خوانی شعبانیه هر شب ساعت 3 و 30  دقیقه بامداد در رواق امام خمینی(ره) دائر است.

دیشب همزمان با شامگاه میلاد حضرت علی اکبر(ع) اجتماع بزرگ جوانان مهدوی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم مداحان و ذاکران خاندان عصمت و طهارت(ع) در مدح جوان کربلا، سبط الحسین(ع)؛ حضرت علی اکبر(ع) به مدیحه سرایی و مولودی‌خوانی پرداختند و در ادامه حجت الاسلام دهشت به عنوان سخنران مراسم درباره خصوصیات جوان مهدوی سخنانی بیان کرد.