راه اندازی کلینیک گوارش و کبد بیمارستان فاطمه‌ زهرا (س) رباط‌ کریم در آینده نزدیک
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما/امیر قادی‌پاشا گفت: به‌منظور خدمت‌رسانی به مردم شهرستان رباط‌کریم و شهرستان‌های اطراف  کلیه خدمات آندوسکوپی، کلونوسکوپی و ... در این کلینیک قابل انجام خواهد بود و بدین‌منظور آزمایشگاه، داروخانه و دیگر زیرساخت‌های مرتبط با این موضوع ایجاد شده است .
رئیس بیمارستان فاطمه‌زهرا(س) رباط ‌کریم افزود: در جلسه‌ای با حضور فوق‌تخصص گوارش و رئیس شبکه هپاتیت ایران؛ اعضا هیات‌علمی دانشگاه بقیه‌الله، فوق‌تخصص گوارش و متخصص داخلی در بیمارستان فاطمه‌زهرا (س) رباط‌ کریم برگزار شد، مقرر شد تا مرکز گوارش و کبد در این مرکز تأسیس  و همچنین سمینار هپاتیت به جهت آموزش پزشکان در این مرکز درمانی برگزار شود.
 قادی پاشا  تاکید کرد :بیمارستان فاطمه‌زهرا (س) رباط‌ کریم که از تجهیزات و دستگاه‌های مدرن پزشکی روز برخوردار است، تلاش می‌کند تا با وجود هم‌جواری و نزدیکی به فرودگاه امام خمینی (ره) به قطب درمانی کشور و مرکز مهم درمانی دولتی در جنوب غرب استان تهران تبدیل شود و صنعت توریسم درمانی را توسعه دهد.