شعر، تاثیرگذارترین زبان برای گسترش حجاب و عفاف
حمید رضا برقعی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: هر موضوعی که مرتبط با مفاهیم دینی و ارزش های اخلاقی و شعر، تاثیرگذارترین زبان برای گسترش حجاب و عفافانسانی باشد شعر آئینی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه موضوع عفاف و حجاب را شاعرانه می دانم و این موضوع شعر آئینی محسوب می شود گفت: در سال های اخیر هیچ دستاوردی در رابطه با موضوع عفاف و حجاب نداشته ایم.
برقعی با تأکید بر اینکه به فرموده مقام معظم رهبری شعر سرمایه ملی است افزود: شعر زبان مردم است، زبانی که از دیرباز در نبود تلویزیون و رادیو  مهمان شب نشینی ها بود.

وی با اشاره به اینکه تأثیرگذارترین زبان همچنان زبان شعر است گفت: چرا از این سرمایه برای تبیین موضوع عفاف و حجاب استفاده نکنیم؟

برقعی یادآور شد: تا کنون با موضوع عفاف و حجاب با عجله و بی حوصلگی برخورد شده است.

وی با بیان اینکه درباره موضوع عفاف و حجاب در عرصه شعر کم کار شده است گفت: تبیین موضوع عفاف و حجاب زمان بر است و باید پیش از این ها انجام می شد و امیدواریم حداقل بتوانیم با زبان شعر، حداقل برای نسل آینده موضوع عفاف و حجاب را تبیین کنیم.