ثبت اختراع دانشجوی سنقری
ساخت دستگاه برش میلیمتری لایه‌ی نازک میوه برای اولین بار در ایران

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه سرپرست  دانشکده کشاورزی دانشگاه سنقر گفت : دستگاه برش میلیمتری لایه‌ی نازک میوه برای اولین بار در ایران، برای لایه برداری با قابلیت برش میوه در ضخامت های میلیمتری به‌عنوان یک روش نوین ساخت دستگاه برش میلیمتری لایه‌ی نازک میوه برای اولین بار در ایرانطراحی شده و با شماره  89503به ثبت رسیده است .

دکتر محمود خرمی وفا افزود : این دستگاه به وسیله علیخانی و آرمان صالحی دانشجویان گروه بیوسیستم دانشکده سنقر و پردیس کشاورزی سنقر ساخته شده است .

 گفتنی است ازاین دستگاه در آزمایشگاه های خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی موجود در دانشگاه‌ های کشاورزی ایران، برای اندازه‌گیری درصد رطوبت میوه‌ ها استفاده می‌شود.

این دستگاه یک شاسی اصلی دارد که قسمت پایینی آن ازدو فک متغییر با قابلیت بازوبسته شدن جهت ثابت نگه داشتن میوه در هنگام برش تشکیل شده است . در زیر شاسی هم یک کارتر قرار دارد که لایه های برش خورده بر روی آن می افتد.

 
 
 
 
 
 ساخت دستگاه برش میلیمتری لایه‌ی نازک میوه برای اولین بار در ایران