نشست خبری پیش از مسابقه فوتبال ایران و کره جنوبی؛
قوچان نژاد: آماده رویارویی با کره ای ها هستیم + فیلم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما رضا قوچان نژاد در نشست خبری پیش از مسابقه فوتبال ایران و کره جنوبی افزود: همانگونه که کی روش و دژآگه گفتند فردا بازی خیلی مهم و حساسی داریم امیدوارم با همین شور حسینی که همه دارند فردا پشتیبان ما باشند تا این سه امتیاز در خانه بماند. ما تمرینات خوبی انجام داده ایم و برای بازی فردا آماده هستیم.

وی در ادامه گفت: تیم ما کاملا آماده است و تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم؛ ما به کره احترام می‌گذاریم اما اگر خودمان باشیم و عملکردمان را ارائه دهیم حتما 3 امتیاز را می‌گیریم. 

مهاجم تیم ملی تصریح کرد: باید با تمرکز و حواس جمع بازی کنیم همه تیم آماده ایم ومصدوم هم نداریم، فردا می‌خواهیم بجنگیم تا یک نتیجه شیرین کسب کنیم. ما در بازی‌ های قبل خوب بودیم اما فردا همه این‌ بازی‌ ها از یاد ما می‌رود و مهم مسابقه‌ای است که پیش رو داریم تا ان‌شاءالله با 3 امتیاز همراه باشد.

قوچان نژاد در باره توهین بازیکن کره‌ به ایرانی‌ ها گفت: واقعا بی‌احترامی بزرگی بود. درست است که آنها نظرشان را گفته‌اند و آزاد هستند نظر بدهند اما این موضوع هیچ ربطی به فوتبال نداشت و این توهین‌هایی که به مردم ایران شد اصلا جایش اینجا نبود تا بخواهد قبل از بازی ایران کره جنوبی مطرح شود.

صحبتهای قوچان نژاد درباره بازی با کره
***************************************
{$sepehr_media_421975_400_300}