تولیدبیش از 12هزار تُن گوشت در خراسان شمالی
بیش از 12هزار تُن گوشت در خراسان شمالی تولیدشد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: 12هزارو 141 تُن انواع گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای دام و طیور استان از ابتدای امسال تا کنون ذبح وبه بازار عرضه شد.
دکتر حمید رمضانی افزود: با نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی بازرسان بهداشتی 4 میلیون و 113 هزار قطعه طیور و 53 هزار رأس دام سنگین در 9 کشتارگاه ، کشتار شد.
وی با بیان اینکه از این میزان کشتار58 تُن گوشت قرمز و سفید غیر بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف حذف شد، گفت: هم اکنون افزون بر 400مرکز تولید ،نگهداری ،توزیع ،فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی، نیاز مصرف داخلی استان را برعهده دارند.
رمضانی همچنین به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و برچسب دامپزشکی روی لاشه ها دقت و در خرید گوشت مرغ هم به تاریخ تولید و انقضای حک شده روی بسته بندی توجه داشته باشند.