خروج اقتصاد کشور از رکود با تحریک تقاضا
کارشناس اقتصادی گفت: باید طرف تقاضا را تحت تأثیر قرار دهیم تا از شرایط رکودی خارج شویم.
پویا علاءالدینی در گفتگوی اختصاصی با
خبرگزاری صدا و سیما افزود: خروج از رکود کار ساده ای نیست و به عوامل مختلفی بستگی دارد و باید ابتدا سیاست های تحریک طرف تقاضا را اجرا کنیم.
وی ادامه داد: یکی دیگر از سیاست هایی که باید مورد توجه قرار گیرد ارائه اعتبارات و تسهیلات از طریق بانک ها به واحدهای تولیدی است تا این واحدها فعالیت های صنفی خود را از سر بگیرد.
علاءالدینی با بیان اینکه سیاست های کلی برای حمایت از عرضه کالا و سرمایه گذاری در حوزه های مختلف باید انجام شود ، گفت : باید مجموعه ای از سیاست های صنعتی و تجاری داشته باشیم تا صنایع را بازسازی کنیم.
وی افزود : باید صنایع داخلی را تقویت کنیم تا به وضع رقابتی در سطح جهان برسیم و کالاهای تولیدی خودمان را صادر کنیم.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: دولت باید در چارچوب خاصی در بازارها دخالت کند تا نارسایی های بازار برطرف شود.
وی با بیان اینکه باید نیروی لازم برای کار را پرورش دهیم تا با نیازهای بازار هماهنگ شود ، گفت: باید توانایی استفاده از فناوری های روز دنیا را در کشور ایجاد و مدیریت آن را تقویت کنیم.
علاءالدینی افزود: بهبود روابط خارجی مهم می تواند اقتصاد کشور را از رکود خارج کند.
وی درباره بازارهای منطقه ای برای افزایش تقاضا گفت: باید وضع موجود را ارتقا دهیم تا بتوانیم کالاهای خود را به راحتی به فروش برسانیم.
علاءالدینی افزود: باید منطقه ای فکر کنیم تا صنایع ما بتواند وارد بازار رقابتی شود و کیفیت هم ارتقا یابد.
وی ادامه داد: متأسفانه کالاهای داخلی کشور ما نمی تواند با کالاهایی که وارد می شود رقابت کند و این وضع نشان می دهد که ما باید توانایی ها را ارتقا دهیم.
این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: باید با مدیریت صحیح ، ایجاد نوآوری و وصل شدن بازارهای جهانی ، میزان تقاضا از کالاهای داخلی را بالا ببریم.