ظرفيت بالاي کردستان در پرورش مرغ گوشتي
استان کردستان رتبه نخست ظرفيت مرغ گوشتي در ميان استانهاي غرب و شمال غرب کشور را داراست.
به گزارش
خبرگزاري صدا و سيما معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي کردستان با اشاره به فعاليت 648 واحد مرغداري گوشتي در کردستان با ظرفيت جوجهريزي 12 و نيم ميليون قطعه در هر دوره گفت : اين ظرفيت در هر 4 دوره 53ميليون قطعه است که سالانه 100 هزار تن گوشت سفيد توليد و روانه بازار مصرف ميشود.
جعفري با بيان اينکه مرغ توليدي کردستان علاوه بر مصرف داخلي به 12 استان کشور صادر هم مي شود افزود : شهرستانهاي سنندج ، دهگلان و مريوان از عمده توليد کنندگان مرغ در کردستان به شمار مي روند.