در دیدار دبیرکل فدراسیون فایقرانی مجارستان و ایران مطرح شد؛
تمايل مجارستانی ها براي برگزاری اردوهای مشترک با ایران
مسئولان قایقرانی مجارستان پس از بازدید از دریاچه آزادی برای برگزاری اردوهای مشترک در ایران ابراز تمایل کردند.
![دیدار دبیرکل فدراسیون آبهای آرام مجارستان با مسئولان فدراسیون قایقرانی دیدار دبیرکل فدراسیون آبهای آرام مجارستان با مسئولان فدراسیون قایقرانی](/files/fa/news/1394/10/26/28120_281.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛مسئولان فدراسیون قایقرانی مجارستان پس از بازدید از امکانات قایقرانی کشورمان برای برگزاری اردوهای مشترک در ایران ابراز تمایل کردند.
گابور اشمیت دبیرکل فدراسیون و جابا هوتنر سرمربی تیم ملی آبهای آرام مجارستان که برای بازدید و مذاکره با مسئولان فدراسیون قایقرانی به کشورمان سفر کردند بعدازظهر امروز 26 دی با غلامرضا امینی رئیس و وحید مرادی دبیرکل فدراسیون قایقرانی دیدار و گفتگو کردند.
رئیس و دبیرکل فدراسیون قایقرانی نیز با استقبال از میزبانی تیم ملی قایقرانی مجارستان در دریاچه آزادی آمادگی خود را در چارچوب همکاری برای برگزاری اردوهای مشترک اعلام کردند.
اشمیت و هوتنر فردا 27 دی در روز پایانی سفر خود به ایران بازدیدی از اصفهان خواهند داشت.