در ابتداي اين ديدار کيومرث هاشمي ضمن خير مقدم به رييس فدراسيون جهاني بيس بال و سافت بال ابراز اميدواري کرد تا با حضور وي و بازديد از امکانات ورزش ايران،در آينده شاهد رشد هر چه بيشتر اين رشته در کشور و توجه فدراسيون جهاني به آن باشيم.
در ادامه فراچري ابراز داشت: سفرم به ايران بسيار مفيد بود چرا که متوجه شدم بيس بال در اين کشور پتانسيل بسيار بالايي دارد و ما مي توانيم در اين زمينه همکاري بسياري خوبي داشته باشيم و در جلسه با محمد عليپور رييس فدراسيون انجمنهاي ورزشي ، به نتايج ارزنده اي در اين باره رسيديم.
وي ادامه داد: بدون ترديد بيس بال به بازيهاي المپيک باز خواهد گشت و در حال حاضر اين رشته در کشورهاي ژاپن،کره و تايوان طرفداران بسياري دارد و حال مي خواهيم در خاورميانه با مرکزيت ايران اقدام به بسط و گسترش آن کنيم و به سه دليل من ايران را براي اينکار و سفرم انتخاب کردم، نخست آنکه ايران کشوري استراتژيک در منطقه است دوم اينکه پتانسيل بالايي در اين رشته دارد و سوم اينکه انگيزه بسياري در بين مسئولان آن ديده مي شود.
رييس فدراسيون جهاني بيس بال و سافت بال خاطرنشان کرد: براي اينکار بايد بر روي سنين پايه و نوجوانان قهرمان پروري کرد و چهره هاي خوبي را در اين رشته مطرح کرد تا نوجوانان ضمن الگو پذيري از آنها،براي ورود به اين رشته علاقه مند شوند.
وي افزود: ما مي توانيم اقدام به تخصيص بودجه براي مربيان و داوران اين رشته در ايران کنيم از طرفي بايد در فدراسيون جهاني پيگير اين مسئله باشيم که با برگزاري رقابتهاي بين المللي در سطح پايين، شرايط حضور برخي کشورهاي ضعيف را در آن فراهم آوريم.
وي اظهار داشت: توجه به زير ساختها براي رشد بيس بال در ايران مهم است لذا اميدواريم با حمايتي که از ايران مي کنيم زميني که براي بيس بال در نظر گرفته مي شود تنها به اين رشته اختصاص داده شود و مسابقات رشته ديگر در آن برگزار نشود و براي اين کار اميدواريم حمايت کميته ملي المپيک هم وجود داشته باشد.
در ادامه کيومرث هاشمي رييس کميته ملي المپيک خاطر نشان کرد: بدون ترديد کميته ملي المپيک از حمايت هاي فدراسيون جهاني براي مرکزيت ايران و رشد بيس بال در منطقه و کشور حمايت خواهد کرد ولي اين امر مستلزم آن است که فدراسيون جهاني براي تاسيس رسمي آکادمي بيس بال در ايران حمايت لازم را داشته باشد تا ما بتوانيم در قالب کار تشکيلاتي از اين مسئله حمايت کنيم و اين آکادمي بخشي از حمايت ما و بخشي هم با حمايت فدراسيون جهاني راه اندازي شود.
رييس کميته ملي المپيک خاطر نشان کرد: ايران پتانسيل خوبي در بيس بال دارد و در صورت رشد مي تواند مرکزيت غرب آسيا و آسياي ميانه را بر عهده داشته و اين امر جداي از حمايت مسئولان ورزش کشور مي بايست حمايت فدراسيون جهاني را نيز داشته باشد از طرفي براي ورود اين رشته در بازيهاي المپيک حمايت هاي لازم را خواهيم داشت.
هاشمي گفت: شما جداي از رييس فدراسيون جهاني بيس بال و سافت بال، دبير فدراسيون انجمن هاي بين المللي ورزشي نيز هستيد از اين رو اميدواريم در بسياري از اين رشته ها که رشد خوبي در ايران داشته اند حمايت هاي لازم را نيز از انجمن هاي مختلف ورزشي کشورمان داشته باشيد.
پس از صحبتهاي کيومرث هاشمي رييس فدراسيون جهاني بيس بال و سافت بال ابراز داشت: از حمايت هاي شما براي ورود بيس بال به بازيهاي المپيک قدرداني مي کنم و بدون ترديد براي تاسيس آکادمي و مرکزيت ايران در منطقه و سرمايه گذاري بالا در اين کشور در رشته بيس بال در هيات اجرايي فدراسيون جهاني اين موضوع را مطرح خواهم کرد. عليپور رئيس فدراسيون انجمن هاي ورزشي و عضو هيات اجرايي کميته ملي المپيک عنوان داشت: بدون ترديد حضور رييس فدراسيون جهاني بيس بال و سافت بال در ايران نقطه عطفي مي تواند براي رشد اين رشته در کشور باشد.
وي افزود: در جلسه سازنده اي که روز گذشته داشتيم و وضعيت فعلي خود را ارائه کرديم و بدون شک در دو يا سه سال آينده با سفر ديگري که آقاي ريکاردو به ايران خواهند داشت شاهد رشد اين رشته بنا بر استاندارها و انتظارات فدراسيون جهاني خواهند بود.
در اين ديدار عليرضا اديب، کيوان صفاييان رييس و دبير انجمن بيس بال و سافت بال، بهرام کاردان نايب رئيس و خانم مهسا حسيني نايب رئيس بانوان اين انجمن نيز حضور داشتند.