با برگزاري نشست خبري در خانه کشتي؛
اعلام كشورهاي شركت كننده در جام تختي + فيلم
سخنگوي فدراسيون كشتي اسامي تيم هاي خارجي را كه براي حضور در جام تختي اعلام آمادگي کردند، معرفي کرد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاري صداوسيما؛ عليرضا رضايي در نشستي با حضور اصحاب رسانه گفت: مسابقات كشتي جام تختي مرحله نخست انتخابي تيم هاي ملي است كه براي ما مهمترين صافي محسوب مي شود و كشتي گيراني که سهميه المپيك كسب كردند نيازي نيست، در اين رقابت هاي انتخابي شركت كنند.
وي افزود: براي نفرات برتر كشتي آزاد و فرنگي در رقابت هاي جام تختي پاداشي را در نظر نگرفته ايم اما قصد داريم كشتي پهلواني را توسعه دهيم و براي ايجاد انگيزه كشتي گيران به نفرات برتر جوايز دلاري پرداخت مي کنيم كه مسابقات پهلواني با دو وزن مثبت 90 و 70 كيلوگرم برگزار مي شود.
رضايي گفت: در کشتي آزاد، اوكراين ، ارمنستان ، الجزاير ، تاجيكستان ، مغولستان ، مراكش ، بلاروس و تونس حضور مي يابد.
وي افزود: در كشتي فرنگي نيز اوكراين ، ارمنستان ، الجزاير ،جمهوري آذربايجان ، تاجيكستان ، تونس ، تركمنستان و مراكش در رقابت هاي جام تختي شركت مي کنند.
دانلود تصوير
*********
سخنگوي فدراسيون كشتي گفت: در رشته پهلواني 11 كشور در رقابت هاي جام تختي شركت مي کنند كه تاكنون اسامي 8 كشور به صورت قطعي مشخص شده است که مولداوي ، روسيه ، لهستان ، اوكراين ، بلاروس ، گرجستان ، استوني و صربستان از آن جمله هستند.
وي افزود: كادر فني تيم هاي ملي آزاد و فرنگي رقابتهاي کشتي گيران در مسابقات جام تختي را رصد مي کنند و با نظر شوراي فني به تيم ملي دعوت مي کنند كه حداقل 2 و حداكثر 4 كشتي گير در مرحله نهايي مي توانند صاحب دو بنده تيم ملي شوند که ممكن است در برخي اوزان يك و برخي ديگر 3 كشتي گير به تيم ملي راه پيدا كنند.
وي درخصوص اينكه نظارت كافي بر روي سلامت ورزشكاران و موضوع مبارزه با دوپينگ صورت مي گيرد، تاكيد كرد: به صورت دوره اي در رشته هاي آزاد ، فرنگي و كشتي سنتي تست هاي سلامت گرفته مي شود. در يك سال و نيم گذشته در مسابقات رسمي نمونه اي وجود نداشت كه كشتي گيري از مواد نيروزا استفاده كرده باشد. تنها يك مورد خطا در ميان ملي پوشان وجود داشت كه آن هم سهوي بود، البته درصد بالايي از كشتي گيران تحت نظارت پزشكان تيم هستند و فدراسيون نيز همكاري هاي خوبي با وادا ، مأموران نادو و فدراسيون پزشكي ورزشي دارند، ضمن اينكه در هر وزن نمونه گيري هايي به صورت مستمر انجام مي شود و سعي ما اين است كه با ارتقاء آگاهي ورزشكاران و برگزاري کلاس هاي پزشكي ضريب اشتباهات را در مسئله دوپينگ كاهش دهيم.
وي افزود: فدراسيون كشتي در 10 كميته اتحاديه جهاني عضو فعال دارد اما تلاش مي کنيم بتوانيم در هيئت رئيسه اين اتحاديه نيز حداقل يك عضو داشته باشيم. معتقديم داشتن يك كرسي در هيئت رئيسه اتحاديه جهاني کشتي جزو حقوق ما محسوب مي شود و ديپلماسي هاي خاصي هم براي کسب اين مهم مدنظر قرار داده ايم كه از آن جمله مي توان به طرح هاي مختلف مثل بورسيه كشتي گيران ، اعزام مربي به ساير كشورها و تأمين تجهيزات كشتي به كشورهاي ديگر اشاره كرد.
وي درخصوص انتخاب ملك محمدي به عنوان رئيس كميته پزشكي فدراسيون پزشكي افزود: به دليل آنكه دكتر محبوبي رئيس سابق كميته پزشكي فدراسيون يكي از اعضاي فعال در اتحاديه پزشكي کشتي دنياست و فعاليت وي در سطح قاره اي و جهاني است، براي اينكه تداخلي ميان برنامه هاي بين المللي و داخلي وي به وجود نيايد، دكتر ملك محمدي که دبير کميته پزشکي فدراسيون کشتي ايران بود را جايگزين وي کرديم.
سخنگوي فدراسيون كشتي در خصوص نايب رئيس فدراسيون گفت: عليرضا حيدري همچنان نايب رئيس فدراسيون كشتي است و متن استعفايي از وي بدست ما نرسيده است، حكم نايب رئيسي وي هم امضا شده، با توجه به اينكه او همواره دلش با كشتي است و در زمره دلسوزان اين رشته ورزشي قرار دارد، با تلاش مضاعفي در سمت خود فعاليت مي کند.
رضايي درخصوص شرايط كشتي گيران در جام تختي افزود: كشتي گيران در اين رقابت ها مي توانند در رشته تخصصي خودشان و هم كشتي پهلواني شركت كنند اينكه بتوانند در دو رشته حضور داشته باشند، بستگي به نظر و توان شخصي خودشان دارد که به همين خاطر مسابقات پهلواني را روز ديگري برگزار خواهيم كرد.
وي گفت: اسامي مربيان برتر سال 93 و 94 با تأييد و تصويب هيئت كشتي استان هاي کشور معرفي شد كه 50 مربي در همه رده هاي سني کشتي آزاد، فرنگي و سنتي هستند و بيش از 120 سكه طلا براي آنها به عنوان پاداش در نظر گرفته شده است.
رضايي افزود: در رشته هاي آزاد به مربيان برتر 5 ، 3 و 2 سكه طلا و در رشته فرنگي 3 ، 2 و 1 سكه تعلق خواهد گرفت و 3 مربي برتر هم در تمامي رده هاي سني مشخص خواهند شد که در مدت يك سال به آنها حق التدريس پرداخت مي شود.
وي گفت: اسامي مربيان برتر در مجموع به شرح زير است:
- در رشته آزاد: حسين نقيبي از مازندران ، علي شكري پور از مازندران و رسول دهقان نژاد از تهران
- در رشته فرنگي: محمدعلي چمياني از فارس ، روح الله ميكائيلي از قم و بهروز حضرتي پور از تهران
- در كشتي سنتي آقايان: حسين خان هنرمند از تهران، احمد داداشي نسب عمران از مازندران و مهدي قاسمي جو از تهران
- در کشتي سنتي بانوان: فراست مبتدي از استان مركزي، ستاره اسماعيلي از مازندران و مريم السادات قدمگاهي از تهران به ترتيب مربيان اول تا سوم برتر كشور هستند.
رضايي در پايان خاطر نشان كرد: مربيان برتر اگر بتوانند سه سال پياپي و يا 5 سال غير متوالي عنوان مربي برتر را به خود اختصاص دهند، پاداشي مستمر به صورت 10 ساله به آنها پرداخت مي شود.
دانلود تصوير
*********