دبير کميسيون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران
ناوگان حمل کالا به استان تهران به لحاظ قاچاق رصد مي شود
با هماهنگي دستگاههاي امنيتي همه ناوگان حمل و نقل کالا ورودي به استان تهران رصد مي شود.
علي اکبر پوراحمد نژاد در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار
خبرگزاري صدا و سيما افزود: هر نوع محموله اين ناوگان با لينک دوربين هاي جاده اي به طور دائم رصد مي شود بنابراين در هر لحظه مي توانيم تشخيص دهيم که محموله قانوني است يا خير؟ مبدا و مقصد آن کجاست ؟
وي گفت: لذا به شرکت هاي باربري توصيه مي کنيم که در تحويل محموله ها و کالاهاي خود مراقبت کنند تا دچار مشکل نشوند.
پوراحمد نژاد افزود: اين عزيزان بايد درباره اصالت هر کالايي که حمل مي کنند تحقيقات کنند.
وي با بيان اينکه قاچاق در استان تهران با ساير استانها متفاوت است گفت: استان تهران مقصد قاچاق است و اين مشکلات در مبارزه با اين پديده شوم را سخت کرده است.
دبير کميسيون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفت: بخشي از پرونده هاي مربوط به قاچاق به دليل جهل نسبت به قانون است بنابراين از کساني که هر محموله اي را حمل مي کنند مي خواهيم نسبت به محموله دريافتي خود تحقيقات مناسب داشته باشند.
پوراحمد نژاد با بيان اينکه ناامن کردن فضاي استان تهران در پديده قاچاق در دستور کار قرار دارد گفت: به همين خاطر مبادرت به اجراي يکسري طرحهاي مختلف کرده ايم.
وي گفت: در همين جهت موفق شديم چندين انبار قاچاق دارو را قبل از توزيع کشف و ضبط کنيم و 9 ميليون عدد داروي خارجي قاچاق را تحويل مراجع قانوني دهيم.
وي افزود: در 9 ماهه سال 94 ، 703 هزار قلم کالاي مکشوفه قاچاق در حوزه مواد بهداشتي و خوراکي کشف شده است.
دبير کميسيون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران افزود: در همين مدت 27 تن البسه خارجي دست دوم قاچاق کشف شده است.
پور احمد نژاد افزود: در اين مدت همچنين 273 تن البسه خارجي قاچاق کشف و ضبط شده است.
وي از مردم خواست از البسه خارجي قاچاق به هيچ وجه استفاده نکنند زيرا اين کالاها فاقد موازين بهداشتي هستند و مي تواند به بيماريهاي مختلف از جمله بيماريهاي پوستي بيانجامد.
پوراحمد نژاد با بيان اينکه شناسايي (ريجستري) تلفن همراه در سطح کشور آغاز شده است که کم کم مي تواند قاچاق تلفن همراه را بخشکاند گفت: با اين حال در 9 ماهه سال 94 ، 30 هزار گوشي قاچاق در استان تهران کشف شد.
وي افزود: همچنين پرونده هاي مربوط به قاچاق کالا نسبت به سال قبل از آن سه برابر رشد نشان مي دهد که نشانگر عزم جدي دولت در مبارزه با پديده شوم قاچاق در استان تهران است.
دبير کميسيون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفت: امحاي سيگارهاي قاچاق انبار شده در استان تهران آغاز شد و ادامه دارد.
علي اکبر پوراحمد نژاد افزود: اين سيگارها از سال 84 تا 92 کشف و در انبارهاي مختلف نگهداري مي شد.
وي با بيان اينکه سيگارهاي کشف شده معادل 240 هزار کارتن از انواع سيگار و تنباکوي قاچاق و فاقد موازين بهداشتي و سلامتي است گفت: ستاد استان تهران بعد از اينکه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال 92 اصلاح شد و تکليف برخورد با اين پديده شوم را بيان کرد تصميم گرفت اين سيگارها را امحا کند .
وي با بيان اينکه تاريخ انقضاي اين سيگارها حداکثر سال 2013 به پايان مي رسد و فاقد مجوزهاي بهداشتي در توليد ، انتقال و نگهداري هستند گفت: قرار شد اين محموله ها در کوره هاي زباله سوزي کهريزک سوزانده شود.
دبير کميسيون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفت: روزانه 2 تريلي با نظارت عوامل ستاد مبارزه با قاچاق کالا به محل امحا برده شده و سوزانده مي شود و تاکنون 18 قسمت از اين محموله ها امحا شده اند.
وي با بيان اينکه برگشت اين محموله ها بدليل غيربهداشتي بودن به چرخه مصرف به هيچ وجه قابل قبول نيست گفت: در ستاد درباره روشهاي امحا بحثهاي زيادي شد و نهايتا قرار شد اين محموله ها سوزانده شود.
وي گفت: اين شبهه که ممکن است کالاهاي قاچاق به چرخه مصرف بازگردد به هيچ عنوان صحت ندارد زيرا محموله هاي قاچاق مجوزهاي بهداشتي، سلامتي و قانوني را دريافت نکرده اند و براي سلامت جامعه مضر هستند.
وي گفت: خبرنگاران رسانه ها مي توانند از روند امحاي اين محموله ها عکس ،فيلم و گزارش تهيه کنند.