گفتگوهای برگزیده :: 9 دی 94
آنچه می خوانید خلاصه ای موضوعی از دیدگاه های ارائه شده در گفتگوهای برگزیده است.
سالروز حماسه نهم دی
![گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94 گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94](/files/fa/news/1394/10/9/4418_122.jpg)
عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با تسنیم:
فتنهگران دنبال نفوذ در خبرگان رهبری و مجلس هستند
آیتالله محسن حیدری: 9 دی ایامالله است چون که در این روز دست خدا از آستین مردم خارج شد تا آخرین نقشه فتنهگران را از بین ببرد، فتنهگرانی که در آن مقطع مقدسات ملت را نشانه گرفته بودند. با توجه به اینکه در آستانه انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی هستیم، یکی از مهمترین برنامههای فتنهگران رخنه کردن در دو نهاد مهم مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی است. هدف فتنه گران ضربهزدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی است، حتی به آنهایی که با انقلاب حرکت کردند، اما امروز در جبهه غرب ایستادهاند و حرف دشمن را تایید میکنند.
![گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94 گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94](/files/fa/news/1394/10/9/4414_178.jpg)
نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با تسنیم:
حماسه ۹ دی چراغ فتنه را برای همیشه خاموش کرد
آیتالله سیدابراهیم سیدحاتمی گفت: در واقع مبدأ، منشأ و مشی حماسه 9 دی همان حرکت امام حسین(ع) بوده، عوامل دخیل در فتنه سبز هم فکر نمیکردند کارشان به اینجا برسد که با امام حسین(ع) و اصل ولایت فقیه روبهرو شوند چرا که در واقع نفی اصل ولایت فقیه یعنی نفی ولایت امیرالمؤمنین(ع) و ولایت خدا که این حرکت آنها باعث شد که برای همیشه پرونده فتنهگران در نظام جمهوری اسلامی ایران بسته شود و ملت ایران با حضور حماسی خود در روز 9 دی و اعلام بیزاری از فتنهگران، چراغ فتنه را برای همیشه در کشور خاموش کردند.
*انتخابات
![گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94 گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94](/files/fa/news/1394/10/9/4413_729.jpg)
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس در گفتگو با خبر آنلاین:
نباید از رد صلاحیت ها بلوا ساخت/ بازنشستگی برای باهنر معنا ندارد
حسین نجابت: من افزایش تعداد کاندیداها را اگر به طور طبیعی صورت گرفته باشد خوب می دانم اما اگر کسانی با انگیزه قبلی عده ای را تحریک کنند که بروند ثبت نام کنند با این تئوری که تعداد زیادی معرفی کنند تا هزینه رد صلاحیت ها را برای شورای نگهبان افزایش دهند و بعد از رد صلاحیت شدن این افراد، از آن یک بلوا و اهرم انتخاباتی درست کنند، اشکال دارد. به نظر می رسد که آقای باهنر واقعا حالت اشباع و خستگی داشت و با صداقت هم گفت که برای من دیگر نمایندگی مجلس کافی است. اما حتما او از حوزه سیاسی خارج نمی شود چراکه وی شخصیتی اصولگرا و تاثیر گذار است و اصلا نمی تواند کنار برود و کنار هم نخواهد رفت.
![گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94 گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94](/files/fa/news/1394/10/9/4417_578.jpg)
نایب رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با عصر ایران:
اصولگرایان با محوریت موحدی کرمانی یک لیست می دهند/ باهنر به مجلس احتیاجی نداشت
محسن کوهکن: در شهرستانها بر اساس مصالح و تشخیصها جلساتی صورت گرفته است و در مسیر همگرایی حرکت کردهاند و شورای ائتلاف بیشتر به دنبال رسیدن به وحدت در تهران است. شورای ائتلاف اصولگرایان با محوریت آیتالله موحدی کرمانی تلاش میکند تا جریانهای اصول گرا را به یک نقطه مشترک برساند. لیست نهایی اصول گرایان بعد از تایید شورای نگهبان و رایزنیهای سیاسی و زیر نظر شورای ائتلاف شکل خواهد گرفت. باهنر 4 یا 5 ماه قبل در یکی از جلسات جبهه پیروان به بنده گفت که در انتخابات ثبت نام نمیکنم و من این حرف او را جدی نگرفتم تا اینکه ایشان در انتخابات مجلس دهم ثبت نام نکرد. ایشان تصمیم گرفتهاند که در خارج از مجلس فعالیت کنند و وقت خود را بیش تر صرف فعالیتهای حزبی و سیاسی کنند.
*اقتصادی
![گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94 گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94](/files/fa/news/1394/10/9/4416_400.jpg)
مدیر گروه برنامه ریزی و رفاه اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در گفتگو با خبر آنلاین :
چرا گروه های پردرآمد یارانه را حق خود می دانند؟
علی اصغر سعیدی: حجم زیادی از درآمد های دولت در بخش یارانه ها هزینه می شود. دولت به جای اینکه از صاحبان درآمد که یارانه می گیرند را حذف کند، بهتر است که از پایین شروع کند و به گروه های کم درآمد یارانه بدهد و سعی کند بسته های یارانه ای را متنوع تر کند. گروه های میانه درآمدی و بالای درآمدی احتیاج به حمایت بیشتری دارند. هیچ سیاست حمایتی از بخش خصوصی وجود ندارد. درحالی که باید مهم ترین موضوع برای حمایت، حمایت از حق مالکیت خصوصی باشد. اگر دولت این حمایت را از بخش خصوصی به عمل آورد به نحوی که افراد را برای سرمایه گذاری مطمئن کند. بزرگ ترین سوپسیدی است که به این قشر می دهد.
*آلودگی هوا
![گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94 گفتگوهای برگزیده:: 7 دی 94](/files/fa/news/1394/10/9/4415_972.jpg)
عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفتوگو با دانا:
به جای تعطیلی مدارس، منبع آلودگی هوا را تعطیل کنیم/طرح موضوع آلودگی بنزینهای پتروشیمی سیاسی بود
عباس جدیدی: ما به جای اینکه مدرسهها را تعطیل کنیم، باید منبع آلودگی هوا را تعطیل کنیم. با نگاه ویترینی نمیتوان آلودگی هوا را کنترل کرد. قبلا میگفتند که بنزین پتروشیمی عامل آلودگی هوا است، ولی در واقع نگاه به موضوع بنزینهای پتروشیمی بیشتر سیاسی بوده است. از جمله مهمترین علل آلودگی هوا درتهران، خودروهای کاربراتوری هستند و در واقع این خودروها منبع ذرات معلق زیر 2.5 میکرون هستند که این ذرات خطراناک ترین ذرات در بحث آلودگی هوا به حساب میآیند. دولت، شورای شهر و شهرداری باید سریعا دستبهکار شوند. اگر با کمی دقت و با کمی صرفه جویی منبع مالی جمعآوری خودروهای کاربراتوری را تامین کنیم، بخش بزرگی از مشکل آلودگی هوا حل خواهد شد. پلیس راهور باید طبق قانون خودروهایی که هوا را آلوده میکنند، توقیف کند و نباید یک نگاه ارفاقی به این موضوع داشته باشد. /کد 4034
**********
آنچه می خوانید خلاصه ای موضوعی از دیدگاه های ارائه شده در گفتگوهای برگزیده است.