معرفی آثار برگزیده جشنواره مد و لباس
نخستين جشنواره ملي دانشجويي مد و لباس با تقدير از 20 برگزيده آثار منتخب و معرفي يك غرفه برتر جشنواره بکار خود پايان داد .
به گزارش خبرنگار
خبرگزاري صدا و سيما، مولاوردي معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده با بيان اينكه در گسترش عفاف و حجاب 26 دستگاه موظفند فعال باشند گفت: عملكرد گذشته در دستور كار دولت قرار گرفت به گونه اي که در اين سال ها با بي توجهي به لباس هاي قوميت ايراني بخصوص در مدارس روبرو بوده ايم و اين يكي از عواملي است كه ما را درگير وضعيت نامناسب كنوني کرده است.
وي با اشاره به لزوم ايجاد فضاي رقابتي در پوشاك اسلامي گفت: بايد بتوانيم با درس گرفتن از گذشته اقدامات ايجابي براي برداشتن گام هاي مؤثر در اين زمينه داشته باشيم.
مولاوردي افزود:توجه به ابعاد اقتصادي مد بايد در كنار زواياي فرهنگي آن مورد توجه قرار گيرد و نبايد از اين موضوع غفلت كرد چرا كه توليد كننده بايد بتواند با قيمت و كيفيت مناسب محصولات خود را ارائه دهد.
وي با اشاره به اينكه در حوزه فرهنگ بايد جهت گيري ها از فعاليت محوري به سمت اثربخشي باشد افزود: بايد بتوانيم راهكارهاي مناسب ارائه دهيم چرا كه هنوز دغدغه ما در اين زمينه پاسخ داده نشده است.
حميد قبادي دبير كارگروه ساماندهي مد و لباس كشور نيز در اين مراسم گفت: قانون به اندازه كافي گوياست و در بخش مد و لباس به اقتصاد آن توجه شده به طوري که اقلام مد و لباس و سبک زندگي 20 ميليارد دلار و نزديك به يك سوم بودجه كل كشور است.
وي در واكنش به سخنان مولاوردي افزود: بيش از 7 ميليون و 250 نسخه از آثار طراحان و دانشجويان وارد بازار كار شده است و اگر بگوييم هيچ اتفاقي نيفتاده به فرهنگ كشور ظلم كرده ايم.
قبادي گفت: قانون گسترش عفاف و حجاب نياز به بازنگري دارد و ورود يك برند خارجي در سردر خيابان ها مي تواند خود باعث الگوگيري شود و دولت در استفاده از عنوان مجهول تلاش مي کند در حالي که برند ما به 5 برند هم نمي رسد.
مسعود شفيعي رئيس دانشگاه فني و حرفه اي با بيان اينكه 70 درصد فارغ التحصيلان اين دانشگاه داراي شغل هستند گفت: 172 دانشگاه در كشور با 180 هزار دانشجو داريم.
وي افزود: جشنواره ملي دانشجويي مد و لباس در اين دانشگاه داراي جايگاه است و دانشگاه فني و حرفه اي به عنوان يك دانشگاه تقاضا محور و كارآفرين روي اين موضوع كار مي کند.
شفيعي با بيان اينكه لباس بايد هم زيبا و مناسب و هم بازار كار داشته باشد گفت: كشور ما در اين زمينه مي تواند نفر اول باشد ؛ چرا اكثر مدها بايد از آمريكا و اروپا وارد شود با اينكه كاري با طرح هاي کشورهاي ديگر ندارد.
وي افزود: فرهنگ ما در كنار هنر ما قرار مي گيرد و بايد مراكز دانشگاهي پيشقدم شوند تا در حوزه مد و لباس سرمايه گذار باشيم.
در اختتاميه اين جشنواره از ژورنال نخستين جشنواره مد و لباس رونمايي شد.