افزایش رشد کیفی تولیدات علمی کشور
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از افزایش رشد کیفی تولیدات علمی کشور در عرصه های بین المللی خبر داد .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، محمدجواد دهقانی با اشاره به این که کیفیت پژوهش ، اصلی ترین علت افزایش مرجعیت علمی است ، گفت : براساس اطلاعات مستخرج از پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز (آی.اس.آی) تعداد مقالات پراستناد جمهوری اسلامی ایران در ده سال گذشته افزایش یافته است.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) افزود : در مجموع کل مقالات پراستناد تولید شده توسط پژوهشگران کشور در 10 سال اخیر 906 مورد گزارش شده که از این تعداد 901 مورد مقاله پراستناد و 25 مورد مقاله داغ هستند.
به گفته وی پژوهش های یک درصد برتر بین المللی را مقالات پراستناد ( Highly Cited) می نامند و به پژوهش های یک دهم درصد برتر بین المللی نیز مقالات داغ گفته می شود .
به گفته وی از ابتدای سال 2015 تاکنون نیز تعداد 26 مقاله پراستناد توسط پژوهشگران کشور در پایگاه طلایه داران علم ثبت شده است.
بیشترین تعداد مقالات پراستناد در حوزه های پزشکی بالینی، شیمی، فیزیک، مهندسی و علوم اجتماعی تولید شده است .
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) گفت: پژوهشگران کشور موفق شدند در حوزه مهندسی 325 مقاله پراستناد در سطح بین المللی تولید کنند.
دهقانی افزود : محققان شیمی و ریاضیات نیز هر کدام با تولید 110 مقاله پراستناد دارای بیشترین تعداد مقالات هستند .
به گفته وی براساس اطلاعات مستخرج از پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز (آی.اس.آی) در مجموع سهم مقالات پراستناد کشور در سال 2014 از سهم مقالات پراستناد جهان پیشی گرفته است.
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام یا ISC یک سامانه اطلاع رسانی علمی است که درصدد تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر است .
دفتر اصلی این پایگاه در شیراز قرار دارد .