• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۳۹۸۲
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

اهدا جایزه دکترکاظمی به پروفسور رابرت لنگر

جایزه دکترکاظمی(کاظمی پرایز ۲۰۱۵) امروز به پروفسور رابرت ساموئل لنگر پر استنادترین دانشمند تاریخ علم مهندسی اهداء می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، این سومین دوره جایزه دکتر کاظمی است که امروز به یکی از بزرگترین دانشمندان جهان اعطا می شود.
دکتر سعیدکاظمی آشتیانی موسس پژوهشگاه رویان دانشمندی بزرگ واسطوره ای فراموش نشدنی در مدیریت دانش ونوآوری است . به منظور پاسداشت یاد این جهادگر فقید از سال 2011 جایزه ای به نام کاظمی به دانشمندی اعطا می شود که تاثیر شگرفی درپیشرفت دانش بشری وبهبود کیفیت زندگی انسان ها داشته باشد.
کمیته داوری این جایزه از دانشمندان برجسته  داخلی و خارجی تشکیل شده که پس از بررسی، نامزدهای جایزه را به شورای علمی پژوهشگاه معرفی می کنند.
 شورای علمی پژوهشگاه مسئول انتخاب فرد دریافت کننده جایزه از میان معرفی شدگان است . نخستین جایزه کاظمی در سال 2011 به دانشمند برجسته آمریکایی پروفسور رادولف یانیش تعلق گرفت .این دانشمند تاثیر شایان توجهی در پیشرفت دانش سلول های بنیادی وکاربرد درمانی آن داشته است .
 در سال 2012  این جایزه به پروفسور هانس شولر اعطا شد . نقش این دانشمند شهیر آلمانی نیز در پیشرفت دانش سلول های بنیادی وشناخت تنظیمات ژنی در این سلول ها قابل توجه است .
از سال 1393 معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعطای این جایزه را بر عهده گرفته است که امسال این جایزه به پروفسور رابرت ساموئل لنگر اعطا می شود .
رابرت اس لنگر در  29 اگوست 1948 در نیویورک دیده به جهان گشود . او در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه های کورنل  و  MIT  تحصیل کرد و در سال   1974  موفق به دریافت مدرک دکتری شد . وی اکنون استاد دانشگاه  MIT و پروفسور  پژوهشگاه کخ است . بیش از یک هزار و سیصد مقاله از او منتشر شده و بیش از یک هزار و هشتاد اختراع از وی به ثبت رسیده است . اختراعات پروفسور لنگر در بیش از سیصد شرکت دارویی  ، شیمیایی ، زیست مهندسی وساخت وسایل پزشکی مورد استفاده قرار گرفته ومی گیرد.
در طول تاریخ علم هیچ دانشمند  عرصه مهندسی  به اندازه لنگر مورد ارجاع مقالات علمی قرارنگرفته است در واقع پروفسور رابرت لنگر  پر ارجاع ترین مهندس تاریخ علم است .
پروفسور لنگر تا کنون بیش از  دویست و بیسست جایزه مهم بین المللی کسب کرده است . او یکی از چهار فرد زنده ای است که موفق به کسب هر دو مدال ملی ایالات متحده ، در علوم (سال  2006 ) و در فناوری و توسعه (سال  2011)‌ شده است .
رابرت لنگر تا کنون مدارک دکترای افتخاری زیادی از دانشگاه های سراسر جهان دریافت کرده است که از آن میان می توان به دانشگاه هاروارد ، دانشگاه یل ، دانشگاه سانفرانسیسکو کالیفرنیا ، دانشگاه وسترن اونتاریو کانادا و دانشگاه هانیانگ کره جنوبی اشاره کرد  .
پروفسور لنگر پدر علم نوظهور مهندسی بافت است که به عنوان آینده پزشکی از آن یاد می شود . او در سال 1993 با چاپ مقاله ای برای نخستین بار این دانش را به عنوان شاخه ای مشترک از مهندسی و علوم زیستی معرفی کرد . از ‌آن زمان تا امروز پیوسته برای توسعه این شاخه از علم در حال تلاش و تحقیق بوده است .
زمینه تحقیقاتی دیگری که پروفسور لنگر  در آن شهرت زیادی دارد دارورسانی  است . روش های ابداعی پروفسور لنگر هم اکنون برای تحویل داروهای شیمی درمانی و درمان سرطان استفاده می شود .
به غیراز توانایی های علمی ، نگاه کارآفرینانه به تحقیقات ، پروفسور لنگر را متمایز ساخته است . با تاسیس شرکت های دانش بنیان متعدد ، وی توانسته است ایده های موفق تحقیقاتی خود را به سرعت اجرایی و تجاری کند و در دسترس مصرف کنندگانش قرار دهد . اکنون با بیش از  67 سال سن ، این مرد سخت کوش همچنان درگیر تحقیق ، توسعه و ایده آفرینی است و امیدوار است بتواند تاثیری در بهبود وضعیت معیشت مردم جهان داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)