دائره المعارف شهدای ترور؛کتابی با فهرست ۱۷هزار شهید
روز هشتم شهریور، روز مبارزه با تروریسم نام دارد، روزی که دو اسوه علم و تقوا و یاران دیرین انقلاب آقایان رجایی رئیس جمهور و باهنر نخست وزیر کشورمان در سال ۱۳۶۰ با عملیات کم سابقه تروریستی به شهادت رسیدند.
به گزارش خبرنگار سیاسی
خبرگزاری صدا و سیما، این اقدام تروریستی که به دست عوامل ضد انقلاب وابسته به گروههای جاسوسی و اطلاعاتی غرب و با هدف مقابله با اراده انقلابی ملت ایران و فروپاشی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران انجام شد ، در میان سایر عملیات های تروریستی به دلیل شهادت نفرات اول و دوم دستگاه اجرایی یک کشور کاملا بی سابقه به شمار می آید.
دائره المعارف شهدای ترور؛ کتابی با فهرست 17 هزار شهید که در سازمان ملل متحد ثبت رسمی شده است.
این کتاب را که ورق می زنید چهره هایی بیگناه از کارگر و کارمند گرفته تا زنان خانه دار و کودک را می بیند، افرادی از 22 بهمن 57 تا آخرین شهید هسته ای.
از ابتدای انقلاب تاکنون 17 هزار و 400 ایرانی به دست تروریست ها و منافقین کور دل ترور شده اند.
منافقین ، فرقان، الاحوازیه و چپهای مسلح و چندین گروه دیگر افراطی، طعم تلخ ترور را به مردم جای جای ایران چشانده اند.
محمد جواد هاشمی نژاد دبیر کنگره بین المللی 17 هزار شهید که خود هم فرزند شهید است می گوید: گروهک های تروریستی که از ابتدای انقلاب ایجاد شدند شخصیت هایی نظیر شهید بهشتی شهید باهنر، بسیاری از متخصصان ما، ائمه جمعه و بسیاری از مردم عادی را با اهداف شیطانی خود به شهادت رسانده اند.
البته ماشین ترور در ساله ای بعد از آغاز انقلاب متوقف نشد. هر چه انقلاب بیشتر تثبیت می شد چهره بیگانگان در حمایت از تروریست ها علنی تر می شد.
عبدالمالک ریگی سردسته یکی از گروهک های تروریستی جنوب شرق کشورمان بعد از دستگیری اعتراف کرد: بعد از انتخابات اوباما، دوباره عوامل امنیتی آمریکا و غرب با ما رابطه برقرار کردند و یکی از ماموران سیا به ما گفت ما می خواستیم به ایران حمله نظامی کنیم ولی دیدیم خیلی برای ما مشکله، بنابراین تصمیم گرفتیم به تمام سازمان هایی که در مقابل ایران هستند کمک کنیم.
در این میان اما، حامیان شناسنامه دار تروریست ها هیچگاه از نشان دادن چهره خود اباء نداشته اند.
تام ریچ وزیر امنیت آمریکا طی سال های 2003 - 2005 می گوید: رژیم ایران سردمدار تروریسم در جهان است، تغییر رژیمی که ما و جهان خواستار آن هستیم که در ایران اتفاق بیفتد، باید تحت رهبری مردان و زنان مجاهدین صورت گیرد.
ژنرال جیمز کانوی فرمانده اسبق نیروی دریایی آمریکا هم می گوید: آن تغییرات اساسی که باید در ایران شکل بگیرد همانی است که برنامه خانم رجوی - یکی از سرکردگان سازمان تروریستی منافقین -آن را ترسیم کرده است.
به همین منوال، سالی نبوده که تروریست ها با حمایت غربی ها، همایش های پر زرق و برق برگزار نکنند؛ همایش هایی که بوی دلار و خون از آنها به مشام می رسد.
آمریکا، همیشه در گزارش سالانه خود، ایران را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار می دهد. نامهایی که در این کتاب دیده می شود لااقل 17 هزار و 400 بار به خوانندگان گوشزد می کند که فهرست کشورهای حامی ترور را باید جور دیگری نوشت.