در این مجتمع داروهای صنعتی و بیولوژیک پیشرفته ای از جمله گاما اینترفرون، جی سی اس اف و دو داروی پپتیدی بر اساس اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان تولید می شود.
به گفته دکتر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بالغ بر 14 شرکت دانش بنیان در این مجتمع علمی فناوری فعالیت میکنند و 12 شرکت دیگر نیز تا پایان امسال به این مجتمع خواهند پیوست.
به وزارتخانه در حوزه تحقیقات ظلم می شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حوزه تحقیقات و فناوری در حق این وزارتخانه ظلم می شود.
آقای هاشمی درمراسم افتتاح بزرگترین اتاق تمیز کشور افزود: بیش از95 درصد داروی کشور را خودمان تولید می کنیم که البته به طور خالص و بدون در نظر گرفتن مواد اولیه حدود 50 درصد است.
وی ادامه داد: اگر به حوزه فناوری و تحقیقات در وزارت بهداشت بیشتر توجه شود خروجی آن خیلی سریع البازده است و مقرون به صرفه تر خواهد بود.
هاشمی با بیان اینکه کشوری مقتدرتر است که علم بیشتری دارد گفت: متأسفانه با وجود صحبت هایی که از سوی امام (ره) و مقام معظم رهبری درباره توجه به علم شده است، عملاً کمترین توجه به این حوزه می شود.
وزیر بهداشت افزود: هر مدیری که در این کشور به روی کار می آید افتخار خود می داند که در پایان کار درباره تعداد جاده ها، نیروگاه ها، پل ها و مسکن ها آمار دهد تا این که بخواهد به حوزه تحقیقات و فناوری بپردازد.
هاشمی گفت: فاصله بین ادعا و حرف تا عمل خیلی زیاد است و امیدواریم در ادامه تلاش دولت تدبیر و امید این نقیصه برطرف شود.
وی افزود: افتخار می کنم در کنار کارهایی که راجع به طرح تحول سلامت می شود ما از حوزه تحقیقات و فناوری غافل نشده ایم و اولین توجهم بکارگیری دکتر ملک زاده است که جزو برترین های دنیا و ثمرات اقدامات ایشان و همکاران شان را یکی دو دهه آینده خواهیم دید.
وزیر بهداشت با انتقاد از نحوه برگزاری آزمون ها، نظام ارتقاء و جذب استاد در حوزه پزشکی گفت: همه اینها باید اصلاح شود چرا که دیگر برگزاری آزمون ها در حوزه پزشکی و جذب رتبه های اول با حضور آی پدها و موبایل ها محکوم به شکست است.