پخش زنده
امروز: -
پیک بامدادی در آغازین روز هفته مشکلات معلمان و مدارس مناطق صعب العبور و عشایری را بررسی کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ بنابر این گزارش با وجود توسعه مدارس درمناطق محروم بعد از انقلاب اسلامی اما هنوز مناطق دور افتاده ای هستند که از داشتن کلاس های درس محروم هستند در این میان برخی از معلمان همراه با خیرین کمر همت بسته اند و اقدام به تجهیز مناطق باقی مانده کرده اند.
این گزارش با اشاره به مشکلات معلم خیری به نام عزیر محمدی منش آغاز می شود.
محمدی منش به مدت یک سال در مناطق محروم و صعب العبور تدریس می کند تا راه را برای آموزش و پرورش به این مناطق باز کند.
وی در حال حاضر معلم روستای پاچوله گرم در مرز لرستان و خوزستان است.
وی می گوید: در حال حاضر در مدرسه اش 13 دانش آموز کلاس اول دارد که سنشان بالای 11 سال است و اگر وی به این منطقه نیامده بود از تحصیل محروم می شدند و این درحالی است که به این مناطق معلم رسمی نمی آید چه برسد به معلم نهضت.
این گزارش می افزاید به خاطر پیگیری های این معلم سخت کوش به اندازه یک اداره کل آموزش و پرورش یا انجمن خیریه منطقه ای او توانسته 32 مدرسه را به کمک قرارگاه سازندگی سپاه و هلال احمر تجهیز کند.
وی می گوید: برای 9 مدرسه به کمک هلال احمر و 23 مدرسه به کمک قرارگاه سازندگی سپاه، تجهیزات برده است.
محمدی منش که بیش از 15 سال از عمر خود را در مناطق صعب العبور و عشایری صرف کرده بیشتر هزینه های مدارس را از حقوق معلمی خود و گاهی به کمک خیرین می پردازد.
یزدان پناه مدیر کل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایری آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بعضی از مدارس در این مناطق به صورت کپری یا چادری است، می گوید: اگر در جایی زمینه تاسیس مدرسه باشد و ما اقدامی نکرده باشیم غیرممکن است. اگر کسی مدعی است بگوید تا ما پیگیری کنیم.
این گزارش می افزاید قرارگاه سازندگی سپاه از خیلی پیش برای ساخت مدارس و تامین تجهیزات مدارس به میدان آمده جایی که چادر و کپر مقاومتی ندارد.
سردار حزنی فرمانده قرارگاه قرب کوثر با تایید صحبت های معلم عشایری می گوید: با همکاری وی اقدام به ساخت مدارس در مناطق صعب العبور کرده ایم و در حال حاضر هم 17 مدرسه در دست اقدام داریم که تجهیزات برای ساخت و امکانات تحصیلات را با هماهنگی هوا فضای سپاه از طریق بالگرد انتقال خواهیم داد.
وی افزود: ما این آمادگی را داریم که در سال تحصیلی جدید حمل و نقل معلمان را با بالگرد برعهد ه بگیریم.
بنا براین گزارش سال گذشته 700 معلم به مناطق صعب العبور اضافه شده اند و برخی مدارس روستایی با دو یا سه دانش آموز فعالیت کرده اند اما بیشتر از هر چیز معلمان این مناطق نیاز به انگیزه دارند.