تست شناور با سرعت ۱۱۰ نات در سپاه
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: شناورهای تندرو با سرعت ۸۰ نات دریایی هم اکنون در مرحله آزمایش نهایی دریایی است و این شناورهای پیشرفته امسال در اختیار نیروهای عملیاتی قرار می گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ فدوی در چهارمین همایش ملی شناورهای تندرو افزود: ما موظف بودیم در برنامه پنجم توسعه به شناورهایی با سرعت 80 نات برسیم که این شناورها تولید شده و به موشک های با برد یکصد کیلومتر مجهز شده است و هیچ کس در دنیا قادر به مهار و گرفتن آنها نیست.
وی گفت: آزمایش ابتدایی شناورهایی با سرعت 110 نات دریایی نیز آغاز شده است و امیدواریم مرحله تولید و ساخت این شناورها نیز با موفقیت انجام شود.
سردار فدوی همچنین به ساخت آزمایشگاه دریایی و حوضچه مخصوص آزمایش شناورهای تندرو در دانشگاه امام حسین(ع) اشاره کرد و افزود: در این آزمایشگاه دریایی می توانیم شناورهایی با سرعت 120 نات دریایی نیز آزمایش کنیم.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: اکنون ما در دنیا نخستین کشوری هستیم که پایه گذار استفاده نظامی از شناورهای تندرو هستیم و می توانیم سلاح هایی نظیر موشک انداز، توپ و سایر سلاح های کاربردی را بر روی این شناورها نصب و استفاده کنیم.
سردار فدوی با اشاره به وجود متخصصان ایرانی در سپاه، وزارت دفاع و دانشگاه های کشور افزود: اکنون مبانی شناخت و ساخت شناورهای تندرو در کشور عملیاتی شده است و بعضا در جهان از توانایی ها و دانش جوانان ایرانی در مباحث مربوط به ساخت شناورهای تندرو تعجب می کنند.
وی گفت: ایران تنها کشور جهان است که با استفاده از شناورهای تندرو، امریکایی ها را وادار کرده است که به ضعف و آسیب پذیری خود در بخشی از توان نظامی اعتراف کنند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: امریکائیها به علت داشتن روحیه استکباری حاضر به اعتراف به آسیب پذیری نیستند اما اکنون در عالی ترین سطح مثل وزیردفاع اعتراض کرده اند که ناو هواپیمابر 13 میلیارد دلاری آنها در مقابل شناورهای تندروی ایرانی آسیب پذیر است و حتی ممکن است غرق شود.
سردار فدوی با اشاره به تلاش امریکایی ها برای تغییر استراتژی خود در حوزه تولید ناوها و ناوهای هواپیمابر گفت: آنان تلاش می کنند استفاده از باروت و موادمنفجره در شناورهای خود را که می تواند عامل انفجار و غرق این ناوها باشد با لیزر و سلاح های دیگر عوض کنند.
وی افزود: اکنون در حوزه شناورهای تندرو امریکایی ها منشاء نیستند و باتوجه به پیشرفت هایی که ما در حوزه شناورهای تندرو داشتیم آنان تلاش دارند در این حوزه از ما عقب نمانند.
سردار فدوی با اشاره به توانایی های نیروی انسانی هدایت کننده شناورهای تندرو در جمهوری اسلامی ایران گفت: آمریکایی ها به علت ضعف در این حوزه تلاش دارند در سال 2015 از شناورهای تندروی بدون سرنشین استفاده کنند.
وی به استفاده از شناورهای تندرو در نیروی دریایی امریکا در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: امریکائیها می کوشند در حوزه شناورهای تندرو برای رهگیری و کنترل توان جمهوری اسلامی ایران تلاش کنند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه همایش سالانه ملی شناورهای تندرو را مهم توصیف کرد و گفت: در این حوزه تلاش های سال های اخیر باید به عملیاتی شدن دستاوردها و بروز بیرونی آنها منجر شود.
سردار فدوی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، تاکید کرد: هم اکنون در بحث ساخت و تولید شناورهای تندرو مشارکت خوبی با بخش خصوصی داریم و شرکت های دانش بنیان به صورت جدی در این حوزه فعالیت می کنند.
وی تلاش های 30 ساله بخش های مختلف در حوزه ساخت و تولید شناورهای تندرو را بسیار جدی دانست و گفت: راه ها و اهداف بسیاری مانده است که ما تلاش داریم به آنها دست پیدا کنیم.