آینده در اختیار علوم شناختی
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: علوم شناختی یکی از موضوعاتی است که ما به دنبال توسعه آن هستیم و باتوجه به کاربردهای فراوانش بی تردید آینده در اختیار این علوم جدید است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سورنا ستاری در ششمین کنفرانس بین المللی علوم شناختی افزود: ما مشکلات زیادی در نظام آموزش عالی داریم و باید به دنبال حل آن ها باشیم.
وی گفت: از لحاظ تعداد مقالات رشد علمی قابل توجهی داشتهایم اما باید بنگریم که این مقالات چه تاثیرگذاری داشته و در کجاها منتشر شده است.
ستاری افزود: درحال حاضر هدفی مبنی بر استفاده از این مقالات در جایگاه مناسب خود وجود ندارد.
وی با اشاره به تشکیل 13 ستاد در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این ستادها مانند فدراسیون کار می کنند و وظیفه شان تحویل افراد مناسب به جامعه جهت ایفای نقش در بازارهای رقابتی جهانی است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: یکی دیگر از اهداف این ستادها شناسایی افراد مستعد از دبستان تا دانشگاه است.
ستاری با اشاره به زیادبودن نیروی انسانی در ایران گفت: آینده در اختیار کشورهایی است که نیروی انسانی زیاد دارند و این موضوع میتواند برای ما موفقیت به همراه داشته باشد.
وی افزود: فکر و ایده است که آینده را می سازد و کشورهایی که نیروی انسانی مستعد دارند در آینده موفق هستند.
علوم شناختی در آینده مورد توجه بسیاری قرار می گیرد
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: علوم شناختی یکی از مفاهیمی است که در آینده مورد توجه بسیاری قرار می گیرد و این موضوع از جمله مباحثی است که اقتدار آینده را رقم می زند.
ستاری ادامه داد: اقتدار دیگر در هوا و فضا و علومی مانند انرژی هسته ای تعریف نمی شود و باید بر روی مسایل جدید سرمایه گذاری کنیم.
وی افزود: اگر درست با مسایل نیروی انسانی برخورد کنیم و به فکر هدف گذاری برای آینده شان باشیم به مشکل شغل برای فارغ التحصیلان برنخواهیم خورد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به موفقیت ستاد نانو گفت: ما درحال حاضر رتبه خوبی در این شاخه در جامعه بین الملل داریم و جزو معدود کشورهایی هستیم که توانسته ایم محصولان نانویی را وارد بازار کنیم.
رئیس بنیاد ملی نخبگان افزود: اگر روش های پژوهش را درست انتخاب کنیم مطمئنا نتیجه خوبی خواهیم گرفت.
ستاری با اشاره به اهمیت موضوع علوم شناختی گفت: درمانگاه های مختلف علوم شناختی باید شکل بگیرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تاکید کرد: باید مکانیزم هایی داشته باشیم که چطور از بحث مرز دانش به تجاری سازی برسیم.
ستاری افزود: دولت موظف است که در مرز دانش هزینه کند چون در آینده اقتدار ملی می آورد.