پخش زنده
امروز: -
روز سوم نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران روز پر فروشی برای شرکت های دانش بنیان تولید کننده این محصولات بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، صاحبان شرکت های دانش بنیان حاضر در نمایشگاه توانسته اند با صدور پیش فاکتورهای فراوان برای مصرف کنندگان سود خوبی داشته باشند.
ایجاد لیزینگ خرید برای مصرف کنندگان و ارائه تسهیلات مناسب به مراکز علمی و تحقیقاتی و دانشگاه ها، از علل ایجاد این بازار مناسب برای شرکت های دانش بنیان حاضر در نمایشگاه است.
البته وجود محصولات متنوع با کیفیت و جذاب در سالن های برگزاری به هر نحو نظر بازدید کنندگان را به خود جلب می کند، حتی کودکی 6 ساله که محو حرکات بازوهای مکانیکی معادن شده و ماشین های حمل رباتیک را به چشم اسباب بازی محبوب خود دیده است.
دبیرسومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، با اشاره به استقبال بینظیر استادان، نخبگان و اعضای هیئت های علمی دانشگاهها از این نمایشگاه گفت: این استقبال ثابت می کند که نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران توانسته است پیام خود را در زمینه توسعه بازار محصولات دانشبنیان در کشور به مخاطبان اصلی خود برساند.
اسماعیل قادری فر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، درباره استقبال ازاین نمایشگاه گفت: در ساعات ابتدایی آغاز فعالیت این نمایشگاه، بازدید بسیار غافلگیرکننده و پرشور مخاطبان، نوید این را میدادکه سومین دوره برگزاری این نمایشگاه، با استقبال وصف ناپذیر اصحاب علم، نخبگان و فناوران کشور مواجه شود.
وی با اشاره به ارتقای این دوره از نمایشگاه از لحاظ کمی و کیفی نسبت به دو دوره گذشته افزود: تعداد محصولات و شرکتهای دانشبنیان دو تا دو و نیم برابر افزایش پیداکرده است. همچنین کیفیت محصولات و بهروزرسانی نرمافزارها و تجهیزات هم به نحوه قابلملاحظهای افزایش داشته است.
راهروهای این نمایشگاه امروز شلوغ تر از دیروز شده اند و تجمع جمعیت مقابل برخی از غرفه ها نشانه نمایش یک محصول پرکاربرد است که نظر ما را هم به خود جلب می کند.
نماینده مرکز علوم و فنون لیزر ایران می گوید: انواع لیزر های این مرکز در این نمایشگاه عرضه شده اند که می توان به لیزرهای نیمه هادی ولیزر دیسک اشاره کرد.
امیر حیدری آزاد در مصاحبه با خبر نگار خبرگزاری صداوسیما گفت: این لیزر ها در حوزه های پزشکی و بیمارستانی و پمپاژ لیزرهای دیگر کاربرد فراوانی دارد.
وی افزود: تمام این محصولات در ایران تولید شده است و جدید به حساب می آیند.
حیدری آزاد گفت: تا به حال بیش از 50 پیش فاکتور برای فروش صادر کرده ایم.
از راهروی دوم که عبور می کنیم غرفه دانشگاه خواجه نصیر، نظر بازدید کنندگان را جلب می کند.
بعد از عبور از شلوغی به جلوی غرفه می رسیم، نمایندگان غرفه در حال بستن قرارداد با یک شرکت عربی هستند.
نوید گنجه، مهندس جوان شرکت دانش بنیان مرکز رشد دانشگاه خواجه نصیر در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: سیستم حرارتی تشعشعی مادون قرمز با کاربرد در صنایع خودرو سازی، هواوفضا و خشک کردن رنگ صنعتی طراحی و ساخته شده است.
وی افزود: پیش از این، از نمونه خارجی این دستگاه در کشور استفاده می شد که ما نخستین نمونه داخلی آن را در ایران و البته خاورمیانه تولید کرده ایم.
گنجه گفت: ارزش صادرات این محصول از کشورهای دیگر سالیانه سه تا پنج میلیارد دلار ارزیابی شده که همین امر این محصول را در دسته بندی طرح های زود بازده قرار داده است.
کمی آن طرف تر هم نخبگان و استادان دانشگاه امیرکبیر با تاسیس شرکت دانش بنیان مواد ساخت آزما ویستا توانسته اند تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی رشته عمران و ژئو فیزیک راتولید کنند.
فرید شعبانی گفت: این محصولات پیش از این در ایران تولید نمی شد و جزو اقلام صادراتی به حساب می آمد.
وی افزود: به این محصولات در محیط های دانشگاهی بسیار نیاز بود، اما متاسفانه شرکت های خارجی خدمات پس از فروش خوبی ارائه نمی دادند.
نماینده این شرکت گفت: با تولید این محصولات با قیمت مناسب و ارائه خدمات پس از فروش توانسته ایم بازار مناسبی در ایران داشته باشیم.
وی افزود: تمام استاندارد های لازم برای ورود این محصولات به بازار های اروپایی کسب شده و ظرفیت خوبی برای صادرات این محصولات وجود دارد.
نمایشگاه امسال از نظر ساختار، نمایشگاه معمولی نیست، بلکه محل عرضه و تقاضا برای خرید و فروش محصولات ساخت ایران است.
در این نمایشگاه، هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی رشد قابل توجهی را شاهدیم، بهطوریکه سال گذشته 200 شرکت در نمایشگاه حضور داشت اما امسال310 شرکت حضور دارد.