نظام سلطه حقایق را وارونه جلوه می دهد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حساس بودن به سرنوشت نظام اسلامی از وظایف خطیر امروز است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر علی لاریجانی در اولین کنگره ملی همفکری آینده سازان انقلاب اسلامی بسیج دانشآموزی افزود: این حساسیت باید ساماندهی شود و آداب آن نیز رعایت شود.
وی ادامه داد: یکی از آداب آن این است که نیروها مطلع و بصیر باشند و شناخت کافی از شرایط داخلی و بینالمللی داشته باشند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز غوغایی در صحنه بینالمللی وجود دارد که می خواهد حقایق را مغلوب و وارونه جلوه دهند گفت: در هیاهوی رسانه های خارجی باید دقت کرد تا حقیقت را بشناسیم .
لاریجانی به اعلام آتش بس سعودی ها در تجاوز به یمن اشاره کرد و افزود: آن ها حرف های عجیب و غریب می زنند و اعلام می کنند که به اهدافشان رسیده اند و به مرحله بعدی که امید بخشی به مردم یمن است وارد می شوند.
وی گفت : سوال مهم این است که آیا این بمبارانها در یمن زمینهساز امید شد؟
لاریجانی با رد دخالت ایران در یمن افزود: در رسانههایشان اعلام کردند که ایران در یمن دخالت دارد ولی یک سند نشان نداده اند ،آیا اصلا ما مرزی با یمن داریم که بتوانیم در آنجا دخالت کنیم و تانک به آنها بدهیم .
رئیس مجلس گفت: آن ها 27 روز زیرساختهای مردم یمن را بمباران کرداند و نتیجه نگرفتند و حال می گویند به اهدافمان رسیدیم.
وی با تقبیح حمایت شورای امنیت سازمان ملل از این تجاوز افزود: این فضاحتی برای سازمان ملل است و امروز ما در دنیایی حرف میزنیم که بسیاری از حرفها را وارونه میکنند.
لاریجانی با حساس و مهم خواندن شرایط امروز ایران گفت: با تلاش های انجام شده از ابتدای انقلاب ما پیشرفتهایی در زمینههای مختلف داشته ایم و البته نقایصی هم داریم که وظیفه شما نسل جدید است که با دقت و تلاش این ها را برطرف کنید.
لاریجانی با بیان اینکه یکی از پیشرفتهای انقلاب اسلامی حس مسئولیت پذیری نیروهای مستعد نسبت به سرنوشت انقلاب بود افزود: مردم ایران بزرگترین انقلاب را در قرن اخیر رقم زد ، زلزله ای سیاسی در منطقه ایجاد و جریان اسلامی را بیدار کردند .
وی با اشاره به توطئه های گوناگون از ابتدای انقلاب اسلامی مانند تلاش جریان های سیاسی برای تجزیه کشور و جنگ تحمیلی گفت: در این بین جوانان به مبارزه رفتند تا انقلاب پایدار باشدکه این یک بلوغ فکری است و در دفاع مقدس سرنوشت جنگ را عوض کرد و شهید فهمیده یک نمونه از این جریان بالنده فکری است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفتهای دانش هستهای کشور افزود: این جوانان مابودند که با تلاش خود این افتخار را بدست آوردند و این یک رشد بزرگ است و امروز بسیاری از صنایع ما به دست متخصصان داخلی ساخته میشود.
وی با اشاره به تحریمهای همه جانبه ملت ایران گفت: علت اینکه آن ها امروز پای میز مذاکره برگشتند این بود که فهمیدند که تحریمها قابل ادامه وضمن صحبتهایشان نیز گفتهاند باید از این تحریمها عبور کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در جهت حرکت در مسیر رشد علمی و فناوری افزود: با حرکت علمی، بخشی از حرکتهای اقتصادی فعال شد و امروز صادرات ما نسبت به قبل بهتر شده است.
وی همچنین توجه و تمرکز بر صادرات غیرنفتی را ضروری دانست و گفت: اقتصاد نفتی یک ضایعه است و یکی از مشکلاتی که کشور ما دارد وابستگی به نفت است.
لاریجانی با بیان اینکه نفت باید تبدیل به فن آوری شود و زایندگی ایجاد کند نه صرفا بودجه جاری شود افزود: در سال 93 حدود 180 هزار میلیارد تومان بودجه جاری کشور بود که فقط 30 هزار میلیارد تومان آن بودجههای عمرانی بود و این یک اشکال بزرگ برای اقتصاد کشور است زیرا نوسانات بهای نفت روی اقتصاد تاثیر میگذارد.
وی با بیان اینکه علت طرح اقتصاد مقاومتی رهبری همین علت است گفت: یکی از مسائلی که باید با همه وجود آن را درک کنیم، اقتصاد کشور است.
لاریجانی افزود: مقام معظم رهبری در ابتدای سال فرمودند میدان اقتصادی را باز و آن را بدست مردم واگذار کنید زیر که این عرصه، یک میدان جهادی است و کسی که کارآفرینی دارد مجاهد است .
وی تاکید کرد: باید فرهنگی ایجاد کنیم تا اقتصاد در دست مردم باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب این را به مانند یک میدان مجاهدت دانستند که اگر جا بیفتد موجب جهش بزرگی در اقتصاد می شود گفت: نقص ما در اقتصاد نهفته وتجربه نشان داده است که در دفاع مقدس تا وقتی مردم در جبههها نبودند، ما پیشرفت نداشتیم ولی پس از آنکه بنیصدر عزل شد ومردم وارد شدند، سرنوشت جنگ نیز تغییر کرد و ظرف مدت کوتاهی آبادان از حصر درآمد و خرمشهر آزاد شد.
لاریجانی با تاکید بر اینکه اقتصاد دولتی موفق نمی شود و مردم باید حس کنند که صاحب اقتصادند افزود: البته باید دولت بستر آن را فراهم کند تا زمینه حضور مردم در اقتصاد فراهم شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حوزه اقتصاد به حداقل 20 سال فعالیت هدایت شده نیاز داریم و زمان آن است که یک سنگر اصلی انقلاب اسلامی تشکیل شود.
وی در ادامه با بیان اینکه منطقه ما به علت برخی ناشیگریهای کشورهای منطقه و برخی نفهمیهای عدهای از جریانها و شیطنت قدرتها چند سالی است که دچار غلیان شده است گفت: یکی از مواد محترقه سیاسی در منطقه گروههای تروریستی است که انرژی مسلمانان را مستهلک میکنند و این همان خواست صهیونیستهاست.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش دشمنان برای راه اندازی جنگ شیعه و سنی ، فارس و عرب و یا دخالت نظامی افزود: همینها باعث شده که برای اسرائیل یک زمان تنفس بوجود آید ولی برای جهان اسلام فرصتسوزی است زیرا یک جریان دستساز، امکانات کشورهای اسلامی را از بین میبرد.
وی با تاکید بر اینکه امروز باید روشنگری کرد و نباید واکنش شتابزده کرد گفت: در درون این جریان تندرو هم نفهمی وجود دارد و هم شیطنت ولی باید وحدت امت اسلامی اصل باشد وما نباید عصبی شویم بلکه باید بدانیم راهی که عزت مسلمین را به همراه میآورد، وحدت امت اسلامی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عده ای با حسادت مدعی دخالت ایران در کشورها هستند افزود: ما به دنبال دخالت در کشورها نیستیم ولی این فکر که باید در مقابل صهیونیستها ایستاد، ارزشمند است.
وی به تلاش برای ایران هراسی و بحث امپراتوری ایرانی اشاره کرد و گفت: هراسی دروغین در مورد ایران ایجاد کردهاند که ایران قصد نفوذ در کشورها را دارد درحالی که مانیازی به این کارنداریم وزمان امپراتوریسازی گذشته و این یک فکر عقب افتاده است.
لاریجانی ریشه اصلی اختلاف ها و کشمک ها را حضور آمریکا در منطقه دانست و افزود: ما به واقع شیعه و سنی را برادر میدانیم ومعتقدیم وحدت جهان اسلام راه مقابله با استعمار گران است .
وی همچنین با بیان اینکه ما به وحدت مسلمانان معتقدیم و آن را عامل تفکر انقلاب اسلامی میدانیم و خوشحال میشویم زندگی امن و همزیستی مسالمتآمیزی بین ملل اسلامی باشد گفت: با اینحال ما دارای آرمانهایی هستیم و حتما نسبت به ورود قدرتهای بزرگ به منطقه حساسیم چون آن ها به دنبال سیطره در منطقه هستند.