پخش زنده
امروز: -
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اولویت امسال سازمان، حوزه غذاست و برنامه های ویژه ای برای ارتقای ایمنی و سلامت غذا داریم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر رسول دیناروند گفت: با توجه به اینکه سازمان بهداشت جهانی امسال را سال "ایمنی و سلامت غذا"، نامیده، مهمترین اولویت این سازمان درسال جدید حوزه غذاست.
وی افزود: این سازمان مسئولیت سنگینی در حوزه ایمنی و سلامت فرآورده های غذایی مورد استفاده مردم دارد.
دکتر دیناروند گفت: اقدامات اولیه از سال گذشته شروع شده است و امسال هم آنها را ادامه خواهیم داد، اما انتظار نداریم که نتایج اقدامات خیلی زود مشخص شود، بلکه ثمره این فعالیت ها در بلند مدت سلامت مردم را تضمین می کند.
رئیس سازمان غذا و دارو با نام بردن از "سیاست های ترویج سلامت محوری"گفت: میانگین اضافه وزن 50 درصدی مردم کشور بر کسی پوشیده نیست بنابراین در صددیم اسیدهای چرب ترانس، اشباع، قند و نمک را در فرآورده های غذایی کاهش دهیم و کالری دریافتی مردم را به طور قابل ملاحظه ای کنترل کنیم.
وی همچنین دیگر برنامه های ترویج سلامت محوری را کمک به مردم برای انتخاب غذاهای سالم برشمرد و گفت: با تعبیه چراغ راهنمای تغذیه ای و درج آن روی محصولات، این مهم عملیاتی خواهد شد کما اینکه نخستین بسته های غذایی دارای چراغ راهنمای تغذیه ای از اوایل امسال وارد بازار خواهد شد.
دکتر دیناروند همچنین گفت: همزمان با هفته سلامت در ابتدای اردیبهشت که یک روز آن مختص غذاست، به تولید کنندگان محصولاتی که ایمنی و سلامت بر اساس معیارهای سازمان غذا و دارو در تولید آنها رعایت شده، نشان "ایمنی و سلامت" اهدا خواهد شد.
معاون وزیربهداشت، کنترل آلاینده های غذایی را از دیگر برنامه های این سازمان بیان کرد و گفت: با راه اندازی سامانه جامع آزمایشگاهی و ارتقای شبکه آزمایشگاهی این موضوع نیز پیش خواهد رفت.