پخش زنده
امروز: -
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات گفت: امسال ۱۰ هزار هکتار مزرعه در استان های جنوبی به پرورش آبزیان اختصاص می یابد.
حسین عبدالحی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه توسعه آبزی پروری در آبهای شور از اولویت های سازمان شیلات در سال جدید است، افزود: با توجه به محدودیت منابع آب شیرین در کشور امسال به منظور استفاده بهینه از منابع آب عمده پرورش ماهی در آبهای شور انجام خواهد شد.
وی گفت: زیرساخت های لازم برای توسعه آبزی پروری در آبهای شور آماده شده و 12 هزار هکتار استخر در استان های جنوبی به این طرح اختصاص یافته است.
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات افزود: سال گذشته 7 هزار هکتار از استخرهای پرورش میگو به بهره برداری رسید و امسال نیز تا پایان سال 10 هزار هکتار دیگر زیرکشت خواهد رفت.
عبدالحی گفت: تولید میگو و دیگر ابزیان آب شو در مزرعه های پرورش به 30 هزار تن خواهد رسید.
وی تولید آبزیان را در کشور حدود 370 هزار تن اعلام کرد و افزود : پرورش ماهی در قفس مهمترین اولویت سازمان شیلات در سال جدید است که برای تحقق این طرح با همکاری بخش خصوصی حدود یک میلیون بچه ماهی" سویتی" در مرکز تکثیر و تولید بچه ماهی در قشم تولید شده است.
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات از بهره برداری در مرکز تولید بچه ماهی با همکاری بخش خصوصی خبر داد و گفت: به منظور توسعه پرورش ماهیان آب شور دو مرکز تولید و تکثیر با سرمایه بخش خصوصی در استان های جنوبی کشور به بهره برداری رسید که ظرفیت تولید بیش از 5میلیون بچه ماهی را دارد و می تواند تمام نیاز مراکز پرورش را تامین کند.
عبدالحی افزود : خبر مجوز برای ایجاد مرکز تولید و تکثیر بچه ماهی در استان های بوشهر و سیستان و بلوچستان صادر شده است.
وی درباره چگونگی ارائه تسهیلات به آبزی پروران گفت: برای پرداخت تسهیلات به آبزی پروران محدودیتی نداریم و این تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی با بهره کم اختصاص می یابد.
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات افزود : پارسال 36 میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات اختصاص یافت و امسال به 70 میلیارد تومان می رسد.
عبدالحی درباره برنامه های این سازمان برای تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری گفت : پارسال تولید خاویار با 20 درصد افزایش تولید در مقایسه با سال 91 به حدود 1200 کیلوگرم رسید و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده میزان تولید خاویار در سال جدید نیز روند افزایشی دارد.
وی افزود : با حضور بخش خصوصی در زمینه تولید و تکثیر بچه ماهی خاویاری و تامین 100 درصدی نیاز داخل به بچه ماهی پیش بینی این است که 300 تا 400 هزار بچه ماهی خاویاری در مراکز تکثیر تولید و در اختیار مزارع پرورشی قرار می گیرد.