پخت ۲۵ تن آش سبزی نذری
در شب شهادت حضرت زهرا (س) ۲۵ تن آش سبزی نذری در جهرم و مراغه پخته و توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برای پخت این میزان آش که در 38 دیگ تهیه شد یک تُن و نیم سبزی ، نیم تن گوشت ، یک تُن برنج و یک تُن حبوبات استفاده شده است.
بخشی از هزینه تهیه این آش را مردم پرداخت کرده اند و بخش دیگر از محل نذورات تامین شده است.
200 آشپز و دست اندر کار در پخت این آش نذری مشارکت داشتند.
پخت آش نذری 11 تنی در مراغه
همچنین در سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا (س) دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت امروز در شهر مراغه آش سبزی 11 تنی پختند.
این آش در 45 دیگ هرکدام به گنجایش 250 کیلو گرم پخته شده و در میان 15 هزار نفر از شهروندان مراغه ای توزیع شد.
در پخت این غذای نذری 10 آشپز و 70 نفر مشارکت داشتند .
پخت آش نذری در ایام فاطمیه در محلات مراغه سابقه ای 50 ساله دارد.