پخش زنده
امروز: -
نتایج مطالعات جدید در آمریکا نشان می دهد نه تنها خوردن سیر فواید بی شماری دارد حتی وجود سیر در منزل خطر ابتلا به برخی از مسمومیت های غذایی در میان اعضای خانواده را کاهش می دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر در این مطالعه که در دانشگاه واشنگتن انجام شد و درپایگاه خبری میدل ایست آنلاین منتشر شده است ، ثابت شد ماده ای در سیر وجود دارد که در مقابله با انواع شایع از باکتری هایی که موجب مسمومیت غذایی می شوند(کمپلوباکتر Campylobacter )، هزار برابر قوی تر از دو نوع آنتی بیوتیک مشهور( اریترومایسین و سیبروفلوکساسین) عمل می کند.
در این تحقیق مشخص شد یکی از ترکیبات سیر به نام «دی آلیل سولفید» در از بین بردن باکتری ها 1000 برابر قوی تر از آنتی بیوتیک ها عمل می کند و حتی به سادگی قادر است دیواره های دفاعی باکتری ها را بشکافد و در آن نفوذ کند.
این دستاورد می تواند کمک قابل توجهی در استفاده از گوشت های تازه که معدن اصلی ایجاد و رشد کمپلوباکترها هستند به شمار بیاید.
کمپلوباکتراز عوامل اساسی شیوع بیماری های واگیرداری است که از طریق غذا منتشر می شود .