پخش زنده
امروز: -
دکتر سرافراز رییس سازمان صدا و سیما در سفر روزجمعه خود به قم با مراجع تقلید و علما دیدار کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پس از زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) با حضرات آیات مکارم شیرازی ، صافی گلپایگانی ، جوادی آملی ، نوری همدانی و همچنین تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) ، دیدار و گفتگو کرد.
آیت الله مکارم شیرازی در این دیدار نقش مهم صداوسیما را در افکار عمومی موردتوجه قرار داد و گفت: اعتماد مردم مهمترین سرمایه صداوسیما است از این رو برنامه های رسانه که متعلق به جمهوری اسلامی ایران است باید تابع فرهنگ اسلامی باشد و شرط مهم آن آموزش همه نیروهاست.
وی با اشاره به خطر جریان های تکفیری و برنامه اسلام ستیزی و شیعه ستیزی آنها افزود: افشای این جریان ها باید به طور مستقیم و غیرمستقیم در همه برنامه ها مورد توجه باشد.
آیت الله صافی گلپایگانی هم مسئولیت صدا و سیما را گسترش معارف اسلامی دانست و گفت : تعظیم شعائر اسلامی باید همواره در برنامه های رسانه ملی مورد توجه قرار گیرد.
وی صدا و سیما را رسانه ای عمومی و به منزله مدرسه و دانشگاه برشمرد و افزود:همه کسانی که در این رسانه فعالیت می کنند باید به اهمیت کار خود و تاثیر آن در جامعه آگاه باشند.
آیت الله صافی گلپایگانی همچنین بر ترویج حجاب و آثار آن در جامعه تاکید کرد.
آیت الله جوادی آملی هم مهمترین پیام صدا و سیمای جمهوری اسلامی را در همه برنامه ها توجه به مبدا آفرینش و خلقت دانست و افزود: ساخت برنامه های عالمانه باعث رشد و آگاهی جامعه می شود.
آیت الله جوادی آملی همچنین مردم را ستون و نگهدارنده نظام اسلامی دانست و گفت: رسانه باید به این ستون های نظام توجه جدی داشته باشد.
وی همچنین بر لزوم توجه بیش از پیش به اقامه نماز و ترویج آن در جامعه تاکید کرد.
آیت الله نوری همدانی هم وظیفه صدا و سیما را معرفی درست و دقیق انقلاب اسلامی و نشان دادن جنایات غرب بیان کرد.
وی همچنین بر ارتباط بیشتر صداوسیما و با علما و نخبگان تاکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی تولیت استان مقدس حضرت معصومه(س) هم در دیدار دکتر سرافراز اعتماد عمومی را سرمایه رسانه ملی ارزیابی کرد و گفت :صدا و سیما باید از این سرمایه در جهت ارتقائ دینی جامعه استفاده کند .
دکترسرافراز در این دیدار ها ضمن بیان گزارش کاملی از فعالیت های این رسانه در سه ماه گذشته،ساماندهی شبکه های موجود را از مهمترین اقدامات این مدت دانست و گفت: زمینه سازی برای برگزاری پرشورتر اربعین حسینی و برنامه ریزی برای برگزاری باشکوه مراسم 22 بهمن از جمله اقدامات رسانه ملی در این ایام بوده است.
وی رسانه اسلامی بارسالت جهانی را شعار دوره جدید سازمان صدا و سیما دانست و با اشاره به تاثیر برنامه های صدا و سیما بر تحولات منطقه گفت:همگرایی برای مقابله با حرکت شیطانی تروریست های منطقه نمونه ای موفق از کار رسانه ملی و کشور های دیگر بوده است.
رییس سازمان صدا و سیما، ماموریت اصلی رسانه ملی را ترویج دقیق دین و تقویت معارف دینی و تسری آموزه های دینی بر برنامه های مختلف رسانه ملی برشمرد.
دیدار با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه ، مدیرحوزه های علمیه و دبیر شورای عالی حوزه از دیگر برنامه های رییس سازمان صدا و سیما است.
دکتر سرافراز رئیس سازمان صداوسیما با آیت الله یزدی ، آیت الله مقتدایی و حجت الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری دیدار کرد .
رئیس جامعه مدرسین حوزه عصر امروز در دیدار دکتر سرافراز رئیس رسانه ملی با اشاره به اثرگذاری فراگیر صداوسیما در جامعه گفت: محوریت برنامه های صداوسیما باید موجب تقویت اعتقادات و باورهای دینی مخاطبان شود.
آیت الله یزدی افزود : اگر برنامه های رسانه ملی بتواند تفکر و اعتقادات انسان ها را اصلاح کند به طور حتم در سبک زندگی مردم نیز تغییر اساسی و مثبتی ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به وجود نخبگان دینی در حوزه علمیه قم ، بهره گیری از توانمندی و ظرفیت های این افراد را در برنامه سازی صدا و سیما خواستار شد و تصریح کرد : باید این صاحبنظران شناسایی شوند و از آنها برای ارتقای آگاهی مردم استفاده کرد.
آیت الله مقتدایی دبیر شورای عالی حوزه های علمیه هم تدین ، تدبر و سوابق کار انقلابی و رسانه ای دکتر سرافراز را امتیازی برای ارتقا و حرکت رسانه ملی به سمت کمال دانست .
حجت الاسلام و المسلمین حسینی بوشهری مدیر حوزه های علمیه کشور نیز در دیدار دکتر سرافراز ، صدا و سیما را نماد ، معرف و سخنگوی نظام اسلامی دانست و افزود : امروز رسانه ملی فقط رسانه ملی مردم ایران نیست بلکه جهانیان بویژه مسلمانان کشور های دیگر از برنامه های آن استفاده می کنند.
وی با تاکید بر استفاده از افراد شایسته و فاضل و متخصص در مباحث دینی در رسانه ملی افزود : حوزه علمیه قم آمادگی دارد مجموعه ای از کارشناسان دینی را که دارای سوابق متعدد علمی و مدارک عالی حوزوی و دانشگاهی هستند در اختیار سازمان صدا و سیما قرار دهد.
مدیر حوزه های علمیه کشور تغییر سبک زندگی را با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی از رسالت های رسانه ملی عنوان کرد و گفت : البته اگر در برنامه های صدا و سیما تجمل و رفاه زدگی وجود داشته باشد نمی توان در سبک زندگی تغییر ایجاد کرد.