پخش زنده
امروز: -
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و قوه قضائیه وارد موضوع بیمه توسعه شده است و با تعیین تکلیف داراییها آن خسارتها پرداخت می شود.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، محمدابراهیم امین در نشست خبری با اشاره به اینکه نظارت ما بر شرکتهای بیمه بر اساس الگوهای جهانی است ، گفت : بیمه مرکزی مسئول همه اتفاقات بیمه توسعه نیست اما قول می دهیم از این به بعد چنین اتفاقاتی رخ ندهد.
وی درباره تعلیق پروانه صدور بیمه نامه های شرکت بیمه توسعه و سرنوشت خسارت معوقی که این بیمه باید به مردم پرداخت می کرد ،گفت: این شرکت 1600 میلیارد تومان حق بیمه از مردم دریافت و 800 میلیارد تومان خسارت به مردم پرداخت کرده است و اگر همین دریافتی ها را به مردم بازگرداند مشکلات حل می شود.
وی افزود: این شرکت به دلیل سوء مدیریت در جذب تعداد زیادی نمایندگی و نبود نظارت و بکارگیری مدیران غیرصالح ؛ موجب ضرر و زیان مردم شد.
امین گفت: بیمه مرکزی سال گذشته تعهد بیمه شخص ثالث و عمر این شرکت را تعلیق کرد و در جلسه هفته گذشته نیز همه فعالیتهای صدور بیمه گری این شرکت متوقف شد.
وی افزود: این کارها به این معنی نیست که خسارت مردم پرداخت نشود اما هنوز دارایی های این شرکت مشخص نشده است.
پرداخت خسارت بیمه توسعه از داراییها
امین اضافه کرد: قانون دو راه حل را در این باره در نظر گرفته که نخست باطل شدن پروانه شرکت و واگذار شدن همه تعهدات، حقوق شرکت و دارایی های آن به بیمه ایران است تا بیمه ایران خسارات مردم را پرداخت کند.
وی افزود: راه حل دوم آن است که قوه قضائیه به این نتیجه برسد که شرکت بیمه توسعه ورشکست شده است و همه خسارتهای جانی و شخص ثالث و چندین هزار پرونده مربوط به آن از طریق صندوق تأمین خسارتهای بدنی پرداخت می شود.
رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به این سؤال که آیا بیمه مرکزی نباید بعنوان یک نهاد بالادستی بر عملکرد و همچنین انجام تعهدات شرکت بیمه توسعه نظارت کند؟ گفت: فقط به مقررات و قوانین توجه می کنیم و در قوانین شرکتهای بیمه چنین موضوعی وجود ندارد که بیمه مرکزی پرداخت کننده خسارت شرکتهای بیمه خصوصی باشد.
امین اضافه کرد: اگر از ابتدای فعالیت شرکت بیمه توسعه بر آن نظارت می شد ، چنین مشکلی رخ نمی داد و بیمه مرکزی در دوره مدیریت قبلی در نظارت کوتاهی کرده است.
وی افزود: اگر همان زمانی که شرکت بیمه توسعه 2 هزار نمایندگی ایجاد می کرد ، جلوگیری می شد ، کار به اینجا نمی رسید.
بیمه مرکزی از بیمه توسعه طلبکار است
امین اضافه کرد: تا پایان سال 92 نیز بیمه مرکزی هم 14 میلیارد تومان از این شرکت بیمه طلبکار شد و حالا به استناد چه قانونی باید بیمه مرکزی خسارت مردم را پرداخت کند؟
امین اضافه کرد: مردم چنانچه مشمول دریافت خسارت شوند صندوق تأمین خسارتهای بدنی آن را پرداخت می کند چون هر سال پنج درصد حق بیمه به این صندوق می رود و هیچ کس به خاطر حادثه رانندگی در زندان نمی ماند.
وی افزود: بعد از این توانگری مالی ، فنی، مدیریتی و مجموعه ریسکهای شرکتهای بیمه را کنترل می کنیم تا هیچ شرکت بیمه دیگری به سرنوشت بیمه توسعه دچار نشود.
مدیران و کارکنان هر نمایندگی باید تأیید صلاحیت شوند
رئیس کل بیمه مرکزی گفت : همه مدیران و کارکنان هر نمایندگی بیمه باید تأیید صلاحیت شوند و همچنین بر نحوه اداره شرکت و جذب نماینده نیز نظارت می شود.
امین اضافه کرد : در یک دوره ای بیمه مرکزی جذب نمایندگیهای بیمه را آزاد کرده بود که مجموعه نمایندگیها از 10 هزار به 40 هزار نمایندگی رسید و شرکت های آسیب پذیر به همین دلیل زانو زدند.
وی افزود: اجازه نمی دهیم بعد از این شرکتهای بیمه ای به طور بی رویه نمایندگی جذب کنند ومعیار جذب نمایندگی ، توانگری است.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: اگر شرکتها بر اساس اصول و موازین بیمه گری فعالیت کنند و به مردم مشاوره دروغ و غلط ندهند و همچنین اخلاق حرفه ای را رعایت کنند ، به توسعه فرهنگ بیمه کمک می شود.
امین اضافه کرد: تمام تلاش ما این است که شرکت های بیمه را در مقابل مردم پاسخگو کنیم.
بیمه ایران هیچوقت ورشکست نمی شود
وی در پاسخ به سؤالی درباره علت تخفیفی که شرکت بیمه ایران در بیمه نامه شخص ثالث با وجود افزایش هزینه ها می دهد ، افزود: مدیرعامل بیمه ایران اعلام کرده است ضریب خسارات این شرکت در بیمه شخص ثالث 130 درصد است یعنی می گوید زیان زیادی را متحمل شده است و مشخص نیست چگونه با این میزان زیان در بیمه نامه شخص ثالث تخفیف می دهد؟
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: مدیریت بیمه ایران تحت نظارت بیمه مرکزی نیست و در باره تصمیم های غیرمنطقی در بیمه ایران و همین موضوع تخفیف بیمه نامه شخص ثالث ، نامه ای به وزیر اقتصاد نوشتم.
وی افزود: از بیمه ایران در خصوص تخفیف 15 درصدی توضیح خواستیم.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: بیمه ایران 44 درصد بازار بیمه کشور را در اختیار دارد و هر چند بر مدیریت این بیمه نظارتی نداریم اما بر عملکرد مالی و فنی آن نظارت می کنیم.
امین افزود: البته بیمه ایران به خاطر آنکه دولتی است هیچ وقت ورشکست نمی شود و دولت پاسخگوی فعالیتهای آن است.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: ما برای نظارت بر شرکتهای بیمه الگو و مدل خاصی داریم و بعضی تصمیم های شرکت های بیمه ای غیرمنطقی است و برای نمونه شرکتهای خصوصی ، خودروهای پرریسک را بیمه می کنند که بیمه مرکزی در این خصوص پاسخگو نیست.
شرکتهای بیمه می توانند با بیمارستانها قرارداد خدمات درمانی ببندند
وی درباره قرارداد شرکت های بیمه خصوصی با بیمارستانها برای بیمه تکمیلی هم گفت : همه شرکتهای بیمه ای می توانند با بیمارستانها قرارداد خرید خدمات درمانی داشته باشند و این قراردادها بر اساس اعلام نیاز مردم است.
شرکت بیمه آتیه سازان خلاف قانون در حال فعالیت است
رئیس کل بیمه مرکزی درباره فعالیت شرکت بیمه آتیه سازان نیز گفت: این شرکت بر خلاف قانون در حال فعالیت است و خودش را زیر نظر بیمه مرکزی نمی داند.
امین اضافه کرد : این شرکت خودش را کارگزار وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی می داند و شما این موضوع را از آنها بپرسید.
وی درباره بیمه نفتکش های ایرانی نیز افزود: خوشبختانه مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد و با ضمانتنامه ای که وزیر اقتصاد امضا می کند و در اختیار شرکتهای حمل و نقل قرار می گیرد ، کشتیهای ایرانی در بنادر کشورهای خریدار نفت ایران پهلو می گیرد.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: ژاپن ، کره ، هند و چین علاوه بر بیمه نامه P-I تضمین دولت ایران را نیز می خواهند که وزیر اقتصاد این تضمین را می دهد.
خریدار بیمه نامه عمر نباید به یک بازاریاب اعتماد کند
امین درباره بازاریابی خلاف واقع برخی شرکتهای بیمه خصوصی درباره بیمه عمر هم گفت : این بیمه نامه پیچیدگیهای فنی و مالی دارد و خریدار بیمه نامه عمر نباید به یک بازاریاب اعتماد کند.
وی افزود: تاکنون برای نظارت بر شرکت های بیمه ای و تعداد آنها مقررات خاص وجود نداشت و دیگر شرکتهای بیمه ای اجازه ایجاد نمایندگی نمی دهیم.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: شصت هزار کد نمایندگی داشتیم که به 38 هزار نمایندگی کاهش دادیم و شرط دادن مجوز ایجاد نمایندگی، توانگری مالی و فنی است و شرکتهایی که نمره لازم را کسب کنند ، امکان جذب نمایندگی دارند.
امین در ادامه گفت: موضوع حذف مالیات بر ارزش افزوده به تأیید وزیر امور اقتصادی و دارایی رسیده است و در اصلاحیه قانون مربوط به آن لحاظ می شود و با تصویب مجلس ، صنعت بیمه از مالیات ارزش بر افزوده معاف می شود.
وی درباره آخرین اصلاحیه بیمه شخص ثالث افزود : طرحی در این باره در مجلس در حال پیگیری بود که کمیسیون مربوط پیشنهادی هم مطرح کرد که مورد تأیید کارشناسان صنعت بیمه نبود ، اما دولت لایحه ای را در این خصوص به مجلس ارائه کرده است که بیمه مرکزی از آن لایحه حمایت می کند.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت : در این لایحه اجازه ارزیابی ریسک به صنعت بیمه داده می شود و شرکت های بیمه با توجه به متغیرهای واقعی ، حق بیمه را تعیین می کنند.
متاسفانه از انتشار نظرات تبلیغاتی معذوریم
توروخداجواب بدیدبیچاره شدیم .....
من مسافرکش بودم توی مشهد ماشینم زندگیم سربیمه توسعه رفته شب عیدبرابچم لباس نگرفتم خدا لعنتتون کنه
برای ماکه اگه کوچکترین خلاف رو انجام بدیم بعدبایدحبس بکشیم وجریمه بدیم یابرای اونا ..که باداشتن پارتی و پول جرایم بزرگ انجام میدن ...سال ۹۱تصادف کردم زندگیم رفت به باد فنا پای چپم رو ازدست دادم زنم به خاطر بی پولی وبیکاریم ازدستم رفت دیگه به زندگی امیدی ندارم امیدوارم باعث وبانی بیمه توسعه که کلاه مردم ضعیف وبیچاره رو اینطوری برداشته به خاک سیاه بشینه امین یارب العالمین
راستی امروزتولد۴سالگی پسرم بود که کنارش نیستم