برگزاری یادواره شهید علی محمدی در فردو
یادواره شهید مسعود علی محمدی دانشمند هسته ای کشورمان با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ونائب رئیس مجلس شورای اسلامی در فردو برگزار شد .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، در این مراسم که عصر امروز در مجتمع غنی سازی شهید علی محمدی برگزار شد ، از خانواده شهدای هسته ای شهیدان مسعود علی محمدی ، شهریاری و شهید رضایی نژاد با اهدا هدایایی تکریم شد .
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم سه عنصر اساسی رهبری ، مردم و دین را مورد توجه قرار داد و گفت : این عناصر در پیروزی انقلاب اسلامی هشت سال دفاع مقدس و پیشرفت های علمی کشور و مقابله با تحریم ها بخوبی خود را نشان داده است
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید علی محمدی افزود : او تمام مدارج تحصیلی را در ایران گذراند و اولین دانش آموخته دکترای فیزیک دانشگاه صنعتی شریف بود .
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : کشوری که می تواند نخستین دانش آموخته خود را به یک چهره علمی نامدار تبدیل کند قطعا می تواند کشور را در 50 سال آینده به پیش ببرد و ایران را به مرجع علمی جهان تبدیل کند .
وی گفت : امروز صحبت مودبانه دنیا با ملت ایران بدلیل همین جایگاه فاخر کشور است که به برکت همین شهدای هسته ای بدست آمده است .
آقای ابوترابی فر تصریح کرد : پیشرفت کاروان علمی جمهوری اسلامی را برای پیوند دین وعلم توصیف کرد و گفت: مجتمع غنی سازی شهید علی محمدی همچون نگینی در دنیای اسلامی می درخشد و دانش و فن آوری ، ابتکار عمل و اقتدار جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشته است .
دکتر مسعود علی محمدی 22 دی ماه 88 در اقدامی تروریستی در تهران به شهادت رسید .