پخش زنده
امروز: -
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹ دی از جنس عاشورا و اربعین است و بر اقتدار جمهوری اسلامی افزود.
به گزارش واحد مرکزی خبر، غلامعلی حداد عادل در مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی که به همت انجمن روزنامه نگاران مسلمان در لانه جاسوسی برگزار شد با بیان اینکه در فتنه 88 شاهد دو جریان فتنه و جریان مقابل فتنه و افشاکننده هستیم، افزود: رهبری جریان دوم را مقام معظم رهبری در دست داشتند.
وی گفت: در جریان اول برخی با تکیه بر احساسات و هیجان آفرینی ادعاهای بی دلیل مطرح کردند و قبل از اینکه درگیری تمام شود نامزد مدعی پیروزی در انتخابات اعلام کرد که با فاصله زیاد در انتخابات پیروز شده است و این در حالی بود که هنوز صندوق های رای بازنشده و آرا شمرده نشده بود.
مدعی تقلب در انتخابات هیچ سندی ارائه نکرد
حداد عادل افزود: نامزدی که مدعی بود و تا قبل از آن دائم دم از قانون می زد خودش را قبل از اعلام نتایج با ادعای بی دلیل رئیس جمهور اعلام کرد و صبح روز اعلام نتایج نیز ادعای تقلب را مطرح می کند که برای هیچ کدام دلیل و سندی ارائه نمیشود.
این نماینده مجلس ادامه داد: واقعا مایل بودیم که اگر در انتخابات تقلب شده است گزارشی به شورای نگهبان و رهبری بدهیم و هم اگر تقلب نشده است این ننگ به دامن نظام بسته نشود.
وی گفت: در آن هیئت شش نفره بیش از پنج روز خواستار مذاکره و گفتگو و ارائه مدرک از نامزدهای مدعی تقلب بودیم که بگویند در کدام صندوق آرا غیرواقعی است تا همان صندوق مجددا بررسی شود یا 10 درصد صندوق ها تصادفی بازشماری شود که به هیچ وجه قبول نکردند، ادعای تقلب مضحک بود ولی مرتبا با احساسات مردم بازی کردند و طرفدارانشان را به خیابانها میآوردند.
رهبری خلاف قانون را مقدمه دیکتاتوری میدانستند
حدادعادل با اشاره به اینکه سوار شدن بر موج احساسات و تنش، آشوب و تخریب و غارت به راه انداخته شد افزود: روش دوم در این حادثه روش مقام معظم رهبری بود و ایشان از روز اول با ملاطفت دعوت، نصیحت و احترام کردند و روزی از نمایندگان ستادهای نامزدها دعوت کردند تا مطالب خودشان را بگویند و در نماز جمعه نیز سوابق مثبت هر چهار نامزد را بیان کردند و همه جا ایشان تکیه بر عقل، خرد و استدلال میکردند و زبان رهبری زبان منطق بود.
وی گفت: رهبری همه را به قانون دعوت می کردند و خلاف قانون را مقدمه دیکتاتوری میدانستند و در نماز جمعه فرمودند که سرنوشت انتخابات در هیچ جای دنیا اینگونه تعیین نمیشود.
حدادعادل افزود: رهبری در آن مقطع فرمودند اگر انتخابات باطل شود و انتخابات مجددی انجام شود از کجا معلوم که طرف دیگر اردوکشی خیابانی راه نیندازد و مدعی نشود و اینگونه نمیشود کشور را اداره کرد.
وی گفت: استدلال دیگر رهبری درباره قشون کشی خیابانی این بود که فرمودند در این حرکت ممکن است هر اتفاقی بیفتد و هر کسی وارد شود آیا شما حاضرید مسئولیت خون ها و حوادث را بر عهده بگیرید که آنها زیر بار نمیرفتند.
حوادث روز عاشورا باعث شد صبر مردم لبریز شود
حدادعادل افزود: این داستان و ناآرامیها تا مدتی مثل روز قدس که شاهد شعار نه غزه نه لبنان بودیم ادامه یافت و در 13 آبان نیز آقایان به اصطلاح برنده در بیانیه خود هیچ اشاره ای به تسخیر لانه جاسوسی نکردند و در 16 آذر و روز عاشورا نیز خواستند سوء استفاده کنند و حوادثی پدید آمد که باعث شد صبر مردم لبریز شود.
وی با اشاره به اینکه 9 دی در واقع لبریز شدن کاسه صبر ملتی است که شاهد بود انقلاب آنها به بازی گرفته شده است گفت: مردم متوجه پشتیبانی رسانه های استبکاری و حمایت غرب شدند و با بصیرت سیاسی خودشان به جمع بندی درستی رسیدند و 9 دی در واقع روز امتحان بزرگ ملت ایران بود و ملت ایران سرافراز شد.
در بین خواص کسانی بودند که سربلند نشدند
وی افزود: با این حال در بین خواص کسانی بودند که سربلند نشدند یا سکوت کردند یا شفاف صحبت نکردند و یا دو پهلو حرف زدند و 9 دی بر اقتدار جمهوری اسلامی افزود و روز تجلی و بصیرت ایران اسلامی بود و نباید فراموش شود.
حداد عادل با اشاره به راهپیمایی عظیم روز اربعین گفت: در این روز یک و نیم میلیون نفر از مردم ایران به زیارت سالار شهیدان رفتند و در واقع این راهپیمایی از جنس نهم دی بود؛ 9 دی نیز همان اظهار ارادت به قیام عاشورا بود.
وی افزود: متاسفانه دیدیم برخی روزنامهها خبر راهپیمایی 20 میلیونی اربعین که بزرگترین تجمع بشری در دنیا بود در صفحه اول خود مندرج نکردند؛ باید نگران بود که آینده کشور آیا باید به دست افکاری باشد که حاضر نیستند این واقعه را حتی به عنوان خبر درج کنند.