فعالیت۱۰۰مرکز پزشکی هسته ای
استاد فیزیک هسته ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: درسال ۶۸ تنها ۶ مرکز پزشکی هسته ای در کشور فعالیت می کرد اما هم اکنون صد مرکز پزشکی هسته ای در کشور وجود دارد که توانسته است خدمات بسیار خوبی به بیماران ارائه دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر رضا آقامیری در مراسم گرامیداشت 16 آذر و به مناسبت روز دانشجو در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: فناوری هسته ای در همه فعالیت ها از جمله پزشکی و کشاورزی کاربرد دارد مثلاً در آمریکا نزدیک به 25 درصد از تولید انرژی از طریق انرژی هسته ای انجام می شود و فرانسه 80 درصد برق خود را از انرژی هسته ای می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: فناوری هسته ای همانند فناوری های دیگر است ولی دستیابی به این فناوری نیازمند بنیه ای علمی و ساختار پیچیده است که خیلی ها نمی خواهند ما به این بنیه علمی دست پیدا کنیم.
آقامیری تاکید کرد: اگر ما در همه فناوری های مکانیکی و شیمیایی پیشرفت کنیم هیچ صدای مخالفتی از سوی دشمن شنیده نمی شود اما زمانی که در زمینه هسته ای می خواهیم به پیشرفت هایی برسیم ساز مخالفت ها زده می شود.
وی تصریح کرد: توانایی هسته ای در هر کشور یک توانایی بازدارنده است و هر کشوری که فناوری هسته ای دارد می تواند به قدرتی در منطقه تبدیل شود که استقلال از تحریم های دشمن را در پی خواهد داشت و این همان چیزی است که دشمن از آن احساس خطر می کند و از آن نگران است.
دکتر آقامیری ادامه داد: در سال 80 نخستین دانشکده هسته ای در دانشگاه شهید بهشتی تأسیس شد و بعد بقیه دانشگاه های کشور نیز دانشکده هایی درباره این فناوری احداث کردند.
استاد فیزیک هسته ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: دفاع از مسئله هسته ای دفاع از اقتدار ملی ایران است و آنهایی که فناوری هسته ای ما را نمی خواهند ، مخالف پیشرفت و استقلال ایران هستند.
در این مراسم دانشجویان به پاس خدمات و تلاش های دکتر آقامیری درباره فناوری هسته ای تندیسی به وی اهدا کردند.